Van leerdoelstellingen naar praktische implementatie

Advies in de vertaling van strategische leerdoelstellingen naar de praktische implementatie van het Studytube leerplatform. Onze Customer Success Managers helpen onze klanten in iedere fase van de implementatie.

Iedere implementatie is uniek 

Iedere organisatie is uniek en vraagt een implementatie die afgestemd is op uw behoefte. De Customer Success Manager stelt samen met de projectgroep een implementatie samen die aansluit bij de strategische leerdoelstellingen, omvang en tijdlijn. Advies en service afgestemd op uw unieke leerdoelstelling. 

illustration-service-1-optimized

Leer van andere klanten op de Studytube Knowledge Academy®

De Studytube Knowledge Academy® is een online academy exclusief voor klanten van Studytube. Hier vindt u instructievideo's, online trainingen, e-books en best practices om uw projectgroep de handvatten te geven om succesvol leerprojecten te starten met het Studytube leerplatform. 

illustration-service-2-optimized

Uitzonderlijke service voor eindgebruikers

Bij de uitrol van een nieuw project krijgt u vaak vragen van eindgebruikers in uw organisatie. Studytube ontlast de HR afdeling en biedt een helpdesk die eindgebruikers en uzelf helpt met praktische vragen. De service afdeling is bereikbaar via chat, telefoon en mail. Als enige in de markt. 

illustration-service-3-optimized