Samen naar succes: laat leren en ontwikkelen slagen

Header visual-2

Vertrouwd door meer dan 500 toporganisaties

Jouw leerpartner voor een sterke leercultuur

De aanschaf van een leerplatform is de eerste stap naar een lerende organisatie. Onze experts staan voor je klaar zodat alles vlekkeloos verloopt. Vanaf de implementatie tot en met de activatie. Zo benut je als organisatie het volste potentieel van al je medewerkers. Met Studytube ga je voor een leerpartner die actief meewerkt aan jouw leercultuur.

Tile 1

Implementatie Consultants

Tijdens de implementatiefase helpen onze specialisten bij het vertalen van de unieke leerdoelstellingen van jouw organisatie naar de praktijk. Ze zorgen ervoor dat jouw platform volledig afgestemd is op jouw wensen en behoeften. Zo zorgen we er samen voor dat jij het maximale uit ons leerplatform haalt.

Tile 2

Toegewijde Customer Success Managers

Na de implementatiefase helpen onze Customer Success Managers je bij de adoptie en activatie van het leerplatform. Samen werk je  aan een succesplan om de strategische (leer)doelstellingen van jouw organisatie te bereiken. Dankzij onze  toegewijde professionals overwin je obstakels en vier je leersuccessen.

Tile 3

Helpdesk Team

Jouw directe hulplijn is ons Helpdesk Team. Dankzij onze experts krijg je snel en efficiënt de hulp die je nodig hebt. Ons team heeft diepgaande kennis van onze systemen en zorgt ervoor dat leren zonder gedoe verloopt. Zo kun jij je concentreren op wat écht belangrijk is: het leren en ontwikkelen in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Tile 4

Learning Center Team

Ons team van ervaren onderwijskundigen, videoproducers, animators en designers helpt bij de ontwikkeling van jouw eigen leercontent. Dankzij hen geniet jij van een divers aanbod aan cursussen en materialen. Met oog voor kwaliteit en relevantie creëren ze een boeiende leeromgeving. Of het nu gaat om een korte microlearning of een complete online training, ze staan voor je klaar.

Als jouw innovatieve leerpartner ondersteunen we jou bij het behalen van de gewenste resultaten

Integraties

Een vlotte bedrijfsvoering vraagt om naadloze integraties. Onze integraties smeden de verbinding tussen jouw bestaande systemen en Studytube's krachtige platform. We laten je niet zwemmen in technische details; in plaats daarvan nemen we je bij de hand en maken we de integratie een naadloos en waardevol onderdeel van jouw leeromgeving. Geen gedoe, geen zorgen, alleen resultaten.

Customer Community

In onze levendige Customer Community draait alles om samenwerking en groei. Spar met collega’s uit verschillende branches op één van onze Studytube Customer Events. Neem deel aan workshops en leer van elkaar. Daarnaast staan onze gespecialiseerde teams voor je klaar om het leren en ontwikkelen binnen je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Learning Content

Inhoud is koning, relevantie is keizer. Bij ons vind je de meest waardevolle cursussen en materialen die jouw medewerkers nodig hebben. Van baanbrekende trends tot bewezen klassiekers. Dankzij aandacht voor detail en inhoudelijke expertise, voorzie jij je team van de kennis die écht verschil maakt.

We houden je maandelijks op de hoogte van alle trends en topcontent op het gebied van leren en ontwikkelen in onze nieuwsbrief. Niks missen?

AI Auteurstool

Onze AI Auteurstool: waar creativiteit en efficiëntie samenkomen. Deze innovatieve tool maakt van het creëren van leercontent kinderspel. Of je nu een beginnende ontwikkelaar bent of een doorgewinterde expert. Interactieve modules, boeiende lessen en tijdbesparing zijn slechts het begin. We geloven in het maximaliseren van jouw potentieel, en deze tool is daarvoor een onmisbare partner.

Tab 1
Tab 2
Tab 3
Tab 4
“

Handmatig hielden we bij wie welke certificaten heeft. Studytube regelt dit nu en koppelt het automatisch aan het personeelsbestand. Dat bespaart veel tijd.

Danny_Buma-2

Danny Buma

Manager Learning & Development, Van Wijnen