Samen gaan we voor succes

Studytube wil het potentieel van jouw organisatie en haar medewerkers maximaal benutten. Daarom ondersteunen wij jou, als proactieve leerpartner, bij de implementatie en praktische inzet van het leerplatform. Zo bouwen we samen aan jouw leercultuur.

Implementatie van het leerplatform

Mia-m

Studytube wil jouw perfecte leerpartner zijn en ervoor zorgen dat de implementatie van je leeromgeving voorspoedig verloopt. Onze Implementatie Consultants helpen je om de unieke leerdoelstellingen van jouw organisatie te vertalen naar de praktijk. Zo stemmen we het leerplatform volledig af op jouw wensen en behoeften.

Lees meer over onze implementatie-aanpak

Adoptie van het leerplatform

Matthijs-m

Na de implementatie volgt de fase van adoptie en activatie, waarbij je actief aan de slag gaat met het leerplatform. Samen met je Customer Success Manager bundel je je leerdoelen en actiepunten in een succesplan. Daarmee benut je het leerplatform maximaal, in lijn met de strategische (leer)doelstellingen van jouw organisatie.

Lees meer over onze persoonlijke begeleiding

Een betrouwbare helpdesk

Jelle-m

Tijdens en na de implementatie van het Studytube-leerplatform kunnen jij en je medewerkers bij ons terecht voor al jullie praktische vragen en technische kwesties.

Lees meer over onze Customer Service-afdeling

Learning Center

3. Webinars-R-1

Het Learning Center van Studytube bestaat uit een team van ervaren onderwijskundigen, videoproducers, animators en designers die je helpen bij de ontwikkeling van jouw eigen leercontent. Of het nou gaat om een korte microlearning of een complete online training: we staan voor je klaar.

Lees meer over ons Learning Center

Integraties

Header image integration

Het is erg eenvoudig om koppelingen te maken tussen jouw digitale infrastructuur en het leerplatform van Studytube. Zo kan je medewerkers in een handomdraai toegang geven via hun bestaande bedrijfslogin, persoonsgegevens en certificaten automatisch inladen dankzij een koppeling met je HRM-systeem, en nog veel meer.

Ontdek alle mogelijkheden

Customer Community

customer community event - farzad

Als klant van Studytube ben je meer dan een gebruiker van ons leerplatform. We hebben namelijk een gezamenlijk doel: leren & ontwikkelen op de kaart zetten én laten slagen binnen jouw organisatie. Onder het motto: “never stop improving” geloven wij dat niemand ooit uitgeleerd is. Kennis delen we daarom ook continu met onze customer community. We maken van onze klanten echte L&D-experts.

Lees er alles over

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? We geven je graag meer uitleg.