Voeg je bij de community van Studytube

Als klant van Studytube ben je meer dan een gebruiker van ons leerplatform. We hebben namelijk een gezamenlijk doel: leren & ontwikkelen op de kaart zetten én laten slagen binnen jouw organisatie. Onder het motto: “never stop improving” geloven wij dat niemand ooit uitgeleerd is. Kennis delen we daarom ook continu met onze customer community.  We maken van onze klanten echte L&D-experts.

 • Ondersteuning van ervaringsdeskundigen;
 • Kennisdeling met vakgenoten;
 • Ongekend veel inspiratie.

Ondersteuning bij het ontwikkelen van jouw medewerkers

Studytube Marketing Activation guide

Medewerkers motiveren en aanzetten tot leren & ontwikkelen is voor velen de grootste uitdaging. Maar dankzij onze customer community hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je wordt geholpen met checklists, templates, best practices en kennisdocumenten die de adoptie van jouw leerplatform een enorme boost geven. Je kunt natuurlijk ook hulp van onze Implementatie- en Customer Success teams verwachten en met onze Marketing & Activatie Guide doen we hier nog een schepje bovenop. Zo ga je doeltreffend te werk met een beproefde methode.

Bekijk de Marketing & Activation Guide

Onze klanten aan het woord

Het Studytube Customer Event
We organiseren jaarlijkse Customer Events om al onze klanten te informeren en inspireren.

Customer Community Events

Voor kleinere gezelschappen organiseren we ook inspirerende events. We bespreken dan actuele L&D thema’s en laten klanten hun ervaringen delen in een intiemere setting. Op die manier is er genoeg ruimte om dieper op een onderwerp in te gaan en om met elkaar te netwerken.

Impressie van Customer Community Events

Kennis opdoen van andere L&D-experts

Frame 47 (1)

Sharing is caring. Op het gebied van L&D-informatie ben je bij ons aan het juiste adres. Onze klanten, collega’s en partners hebben vaak al jaren ervaring met leren & ontwikkelen en delen die kennis maar wat graag. Zo organiseren wij regelmatig live webinars met interessante en invloedrijke sprekers die inspireren.

Bekijk het webinar met prof. dr. Nick van Dam

De Learning & Development Monitor

Screenshot 2023-01-23 at 10.33.11

Bij ruim de helft van alle organisaties is leren en ontwikkelen inmiddels vaste prik in beoordelingsgesprekken. HR communiceert in 2022 aanzienlijk beter met medewerkers dan het jaar daarvoor. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Lees het eerste rapport

Klantervaringen

 • Van Wijnen

  “We zochten een mix van Netflix en Zalando: gebruiksvriendelijke platformen die iedereen kan bedienen. Studytube bood dat intuïtieve karakter dat we zochten.”

 • Ksyos

  “De onboarding leerlijn die we met elkaar hebben gemaakt ontvangt 10 sterren van onze medewerkers.”

 • Bol.com

  “Kijk samen naar het wat, maar laat het hoe aan het individu.”

 • ROC Midden-Nederland

  “Leren & ontwikkelen is wat wij doen en wie wij zijn.”

Ontvang maandelijks interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts, direct in je inbox.