Volledige ondersteuning bij de implementatie

Samen maken we een succes van jouw leerplatform

Implementatie - Header visual

Vertrouwd door meer dan 500 toporganisaties

Goed van start met de juiste leerpartner

Fase 1: Overdracht en kick-off

We beginnen samen met een overdrachts- en een implementatiefase. In de overdrachtsfase bespreken we samen jouw doelstellingen, het leerplan en alle technische aspecten rond de inrichting van het platform. Het resultaat van de overdracht presenteren we aan het projectteam: de kick-off. Onze Implementatie Consultant is jouw vaste aanspreekpunt tijdens de overdracht, kick-off en daaropvolgende implementatie.

Fase 2: Implementatie

Nu is het tijd om jouw strategie uit te voeren: de implementatiefase. Onze Implementatie Consultant traint en ondersteunt je bij het inrichten van het leerplatform, zoals het toevoegen van je eigen huisstijl en alle standaardinstellingen. Tegelijkertijd helpen we je bij de technische inrichting van het platform, zoals de overdracht van bestaande data en koppelingen met jouw (HR-)systemen. Ook zorgen we er samen met jou voor dat het leeraanbod overeenkomt met jullie leerbehoeften.

Fase 3: Op naar Customer Success

Gefeliciteerd! Je leerplatform is nu klaar voor gebruik. Samen blijven we vanaf nu doorwerken aan het succesverhaal van jouw organisatie. Onze Customer Success Managers geven je blijvend advies en ondersteuning, zodat jij en je medewerkers het leerplatform maximaal en optimaal benutten.

Implementatie - Tab 1
Implementatie - Tab 2
Implementatie - Tab 3

Ons leeraanbod sluit aan bij de behoeften van de medewerkers, maar je moet hen wel blijven prikkelen om daarvan gebruik te maken.

Sandra_Veerman

Sandra Veerman

Programma Manager Leren & Ontwikkelen