Jouw leerstrategie in de praktijk

Implementatie van het leerplatform

Goed van start

Goed van start

Studytube wil jouw perfecte leerpartner zijn en ervoor zorgen dat de implementatie van je leeromgeving voorspoedig verloopt. Onze Implementatie Consultants helpen je om de unieke leerdoelstellingen van jouw organisatie te vertalen naar de praktijk. Zo stemmen we het leerplatform volledig af op jouw wensen en behoeften.

Fase 1:
Overdracht en kick-off

Fase 1 ÔÇô Overdracht en kick-off

Onze bewezen aanpak bestaat uit een overdrachts- en een implementatiefase. Tijdens deze stappen is de Implementatie Consultant je vaste aanspreekpunt. In de overdrachtsfase bespreken we samen jouw doelstellingen, het leerplan en alle technische aspecten rond de inrichting van het platform. Het resultaat van de overdracht presenteren we aan het projectteam: de kick-off.

Fase 2:
Implementatie

Fase 2 ÔÇô Implementatie

Nu is het tijd om jouw strategie uit te voeren: de implementatiefase. Onze Implementatie Consultant ondersteunt je allereerst bij de configuratie, zoals je eigen huisstijl en alle standaardinstellingen. Tegelijkertijd helpen we je bij de technische inrichting van het platform, zoals de overdracht van bestaande data en koppelingen met jouw (HR-)systemen. Ook zorgt onze Learning Consultant er samen met jou voor dat het leeraanbod overeenkomt met de leerbehoeften binnen de organisatie.

Lees meer over onze integratiemogelijkheden

Fase 3:
Op naar Customer Success

Op naar Customer Success

Gefeliciteerd! Je leerplatform is nu klaar voor gebruik. Samen blijven we schrijven aan het succesverhaal van je organisatie. Onze Customer Success Managers geven je advies en ondersteuning, zodat jij en je medewerkers het leerplatform maximaal en optimaal benutten.

Maak kennis met onze Customer Success-aanpak

Na de implementatie staan onze Customer Success Managers klaar om van je leerplatform een succes te maken.