Een volledig geïntegreerd ecosysteem

Integreer het leerplatform van Studytube naadloos in je huidige digitale infrastructuur.

Integraties 2 Header visual

Vertrouwd door meer dan 500 toporganisaties

Krachtige integraties: de sleutel tot succesvol leren

Ontdek hoe Studytube's geïntegreerde oplossingen organisaties transformeren. Met ons kun je vertrouwen op 50+ koppelingen met belangrijke HR-systemen, contentleveranciers, single sign-on en business intelligence-tools die je dagelijks gebruikt. Je geniet van eindeloze mogelijkheden via de Studytube API of de nieuwste, veiligste LTI 1.3-koppeling voor leercontent.

Integraties - Tile 1

Eenvoudige HR-systeemintegratie

Het integreren van je huidige HR-systeem is bij Studytube een fluitje van een cent. Onze integratie-functionaliteit helpt je om moeiteloos gegevens te synchroniseren en beheren, zonder onnodige tijdverspilling. Met een gestroomlijnd proces hou je tijd over en verhoog je de nauwkeurigheid. Je profiteert van geautomatiseerde administratie en geeft je medewerkers zorgeloos toegang tot de meest relevante trainingen.

Integraties - Tile 2

Optimaal gebruiksgemak

Gebruiksgemak staat centraal bij alles wat we doen bij Studytube. Met onze intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke workflows kunnen HR-professionals en medewerkers zonder technische hindernissen aan de slag. Deze naadloze ervaring zorgt ervoor dat je organisatie snel de vruchten plukt van onze leeroplossingen zonder lange leercurves. Het resultaat? Maximale adoptie en betrokkenheid, met minimale inspanning.

Integraties 2 - Tile 3

Geavanceerde bedrijfsinformatie

De kracht van data bij ontwikkeling mag niet worden onderschat. Met geïntegreerde analytische tools krijg je diepgaande inzichten in de voortgang van medewerkers, hun prestaties en het effect van training op bedrijfsresultaten. Hiermee maak je altijd de juiste beslissing en kwantificeer je de impact van ontwikkeling op jouw organisatie. Zo maak je van leren een strategische investering.

Integraties - Tile 4

Leeroplossingen op maat

Elke organisatie heeft unieke leerbehoeften. Daarom bieden onze integraties de mogelijkheid aangepaste leeroplossingen naadloos aan te laten sluiten op jouw bedrijfscultuur en -doelen. Van het integreren van interne trainingsmaterialen tot het aanpassen van cursusinhoud of het implementeren van gepersonaliseerde leerpaden. Met ons ben je niet gebonden aan een one-size-fits-all-benadering!

Koppel eenvoudig al je favoriete businesstools

Verbind Studytube eenvoudig met tools waar je elke dag mee werkt. Of voeg nieuwe functionaliteiten toe! 

Frame 1356 (1)