Een volledig geïntegreerd ecosysteem 

Integreer je huidige digitale infrastructuur naadloos in het leerplatform van Studytube.

systemen (1)

Het is erg eenvoudig om koppelingen te maken tussen jouw digitale infrastructuur en het leerplatform van Studytube. Zo kan je medewerkers in een handomdraai toegang geven via hun bestaande bedrijfslogin, persoonsgegevens en certificaten automatisch inladen dankzij een koppeling met je HRM-systeem, en nog veel meer.

Bespreek jouw integratiewensen met één van onze experts.

HR-systemen

Hr Systems

Ons geavanceerde leerplatform koppelt eenvoudig met vrijwel elk HR-systeem. Inmiddels hebben we die link al voor meer dan 250 klanten gerealiseerd. Zo hoef je bijvoorbeeld maar één keer nieuwe gebruikers aan te maken, en worden kersverse medewerkers automatisch in het LMS gezet en uitgenodigd om hun ontwikkeling te starten. Het platform houdt te allen tijde hun leervoortgang bij, zoals o.a. vaardigheden en certificeringen.

Single Sign-On

Single sign on

Om medewerkers te laten leren, wil je de gebruikersbeleving optimaliseren en zoveel mogelijk drempels weghalen. Steeds opnieuw inloggen is er daar één van. Daarom maken wij gebruik van de laatste technieken op het gebied van koppelingen via een Single Sign-On (SSO). Hierdoor ben je verzekerd dat je medewerkers direct toegang hebben tot hun persoonlijke leeromgevingen en voorkom je ongewenste inlogpogingen.

Intranet

Intranet

Het intranet is vaak het hart van de organisatie, waar je belangrijke informatie bundelt en deelt met je medewerkers. Veel van onze klanten plaatsen er niet alleen een link naar ons leerplatform, maar ook aanbevolen en populaire trainingen of verhalen van medewerkers die succesvol een training hebben afgerond. Wil jij je medewerkers ook via het Intranet stimuleren om aan de slag te gaan met hun ontwikkeling? Bij Studytube zorgen we ook hier voor de juiste integratie.

Business intelligence

Business intelligence

Belangrijke bedrijfsgegevens bevinden zich vaak in meerdere systemen, verspreid over verschillende afdelingen of zelfs geografische locaties. Handmatige invoer van data in spreadsheets is ouderwets en zeer gevoelig voor fouten. Dankzij Studytube behoort dat definitief tot het verleden. Ons platform stuurt alle relevante data meteen naar de BI-tool van jouw keuze, en biedt je talloze rapportagewidgets en innovatieve functionaliteiten.

Agenda en kalender

Agenda & Kalender

Niets is zo lastig als je agenda bijhouden in verschillende systemen. Via het leerplatform van Studytube krijg je uitnodigingen die je direct in je Outlook, Google Calendar of andere agendatools kan zetten. Of het nou gaat om de tijdige vernieuwing van een certificaat of deelname aan een training: jouw medewerkers houden vanaf nu keurig hun planning bij.

Certificaten

Certificates

Een helder en overzichtelijk certificatenbeheer is uiterst noodzakelijk als je als organisatie compliant wilt zijn. Dankzij de integratie van Studytube met MySQL wordt elk behaald certificaat van je medewerkers automatisch verwerkt in je database. Zo behoud je het overzicht en weet je precies wie voldoet aan de wettelijke eisen en regelgeving.

Online trainingsbibliotheken

Online trainingsbibliotheken

Iedere organisatie heeft haar eigen cultuur, functiegroepen en leerbehoeften. Waarom dan kiezen voor één online trainingsbibliotheek? Bij Studytube selecteer je wat bij jouw organisatie past. Of dat nou één of meerdere online trainingsaanbieders zijn: we integreren het allemaal gemakkelijk via SCORM, LTI, xAPI of AICC.

Lees meer over onze online trainingsbibliotheken

Opleidingsintermediair

Opleidingsintermediair

De Opleidingsintermediair verzorgt het gehele inkoopproces rondom trainingen en opleidingen. Via o.a. EDU-DEX en Leer-Rijk stellen externe opleiders een leeraanbod beschikbaar voor jouw medewerkers. Zo kunnen jullie samen via één systeem snel en eenvoudig kwalitatieve trainingen zoeken en boeken bij ruim 1.000 aangesloten externe opleiders.

Ontdek onze Opleidingsintermediair

De koppeling tussen systemen en Studytube gebeurt voornamelijk op basis van een API. Omdat we echter niet op één paard wedden, koppelen we ook met SFTP en Connectoren. 

Maak je gebruik van een ander systeem? Onze experts bespreken graag de mogelijkheden van een op maat gemaakte integratie.