ERVAREN ONDERWIJSKUNDIGEN

Learning Center: maak online content die aanslaat

Online leren is populairder dan ooit. Vele medewerkers hebben, mede door de coronacrisis, de voordelen van online leren ervaren. Nu wacht jouw organisatie de uitdaging om online content te ontwikkelen die aansluit bij de leerbehoeften van je medewerkers – zonder dat het je te veel tijd kost.

Maak kennis met ons Learning Center: een team van ervaren onderwijskundigen, videoproducers, animators en designers die je helpen bij de ontwikkeling van jouw eigen leercontent. Of het nou gaat om een korte microlearning of een complete online training: we staan voor je klaar.

Zelf aan de slag met de juiste didactische ondersteuning

1 R Ontwikkel organisatiespecifiek leeraanbod-1

Onze auteurstool is het basisplatform waarmee elke organisatie zelf leercontent kan ontwikkelen. Bovendien heb je met onze Knowledge Academy toegang tot een digitale gebruikershandleiding en didactische handvatten waarmee je zelf aan de slag kan. Wil je samen met je collega’s meer leren over didactiek of het gebruik van de auteurstool? Volg dan één van onze in-company-trainingen. Je kan kiezen voor o.a. een korte uitleg over de auteurstool, of voor een meer diepgaande opleiding over didactiek, zodat je optimaal voorbereid je eigen online training kan maken.

Een compleet pakket aan services

1. A full pakket of services

We begrijpen dat niet iedere organisatie de uitgebreide didactische kennis heeft om microlearnings, online trainingen of blended leertrajecten te ontwikkelen. Geen nood: die expertise vind je bij Studytube. Om kennis, vaardigheden en gedrag vorm te geven, werken we volgens een consistente ontwikkelmethodologie. Deze bestaat uit zes stappen, waarbij we iedere stap steeds dichter komen bij leercontent op maat van je medewerkers en hun unieke leerbehoeften. Bij iedere stap haken we de juiste expertise aan. Zo is het mogelijk dat we een videoproducer nodig hebben om te brainstormen over eigen video’s, of juist iemand die gespecialiseerd is in visuals of animaties. Inmiddels heeft ons team meer dan 100 klanten succesvol geholpen met de ontwikkeling van eigen online leercontent. Hieronder vind je een lijst met onze services

Een animatie, microlearning, kick-off video, screenrecording of online training?

4. learning interventions

Onze videoproducers en designers zorgen ervoor dat jouw content tot leven komt. Benieuwd welke vorm het best past bij jouw leerdoel? Onze onderwijskundigen helpen je om de meest geschikte leerinterventie te kiezen.

Enkele inspirerende voorbeelden

 • Animatie

  RDW: Verzuimmanagement

 • Kick-off Video

  Kick-off video ASR

 • Micro learning

  Uitstellen van je oordeel

 • Online training

  Van Wijnen: Kwaliteitsborging

Eigen studio of opnames op locatie

2. Our own studio or recording on location

Studytube heeft een eigen studio, die van de laatste technische snufjes is voorzien. Wij verzorgen de productie en nabewerking, en laten de inhoud aansluiten op jullie huisstijl. Wil je liever op locatie opnemen? Dan komen we met onze studio naar jullie toe. Net zo makkelijk!

Webinars

3. Webinars-R

Tegenwoordig zijn webinars niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is namelijk een efficiënte manier om je doelgroep live toe te spreken. Onze studio in Amsterdam heeft alles in huis om dat professioneel in te richten en uit te zenden. Ook is het mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen, polls toe te voegen en opdrachten te starten. Zo maak je het interactief en interessant voor je kijkers.

Benieuwd naar wat Studytube voor jouw organisatie kan betekenen?