Jouw partner bij het ontwikkelen van de beste leercontent

LC - Header visual

Vertrouwd door meer dan 500 toporganisaties

Welkom bij het Studytube Learning Center

De kracht van online leren is ongeëvenaard. Ons Learning Center is jouw partner bij het creëren van de meest aansprekende en relevante online leerervaringen. Geniet van een team van experts op het gebied van onderwijs, video, animatie en design, die je helpen bij het maken van leercontent op maat. Van korte microlearnings tot uitgebreide trainingen, hulp is binnen handbereik.

LC - Tile 1

Onze support, jouw creatie

Met onze Auteurstool maak je eenvoudig zelf leercontent. Ontdek daarnaast onze Knowledge Academy: een digitale gids vol didactische aanwijzingen. En wil je een beter beeld krijgen van de kunst van het lesgeven of de Auteurstool? Schrijf je dan in voor een van onze in-company trainingen. Je kunt een korte introductie of een grondige verkenning van didactiek volgen, zodat je de beste online trainingen maakt.

LC - Tile 2

Een bewezen servicepakket voor het beste resultaat

Bij Studytube begrijpen we dat niet elke organisatie de didactische kennis heeft om microlearnings, online trainingen of blended leertrajecten te maken. Geen zorgen, wij dienen als jouw leerpartner. Met een ontwikkelmethodologie van zes stappen creëren we leercontent die precies past bij de behoeften van je medewerkers. Bij elke stap betrekken we de juiste experts, of het nu om videoproductie, visuals of animaties gaat. 

LC - Tile 3

Stralende leercontent in elke mogelijke vorm

Onze ervaren videoproducers en creatieve designers laten jouw leercontent schitteren. Ben je benieuwd welke vorm het beste aansluit op jouw leerdoelstellingen? Onze onderwijskundige experts staan klaar om je te begeleiden naar de best passende leerervaring. Zo weet je zeker dat je jouw medewerkers optimaal ondersteunt en motiveert om te blijven leren. 

LC - Tile 4

Gebruik onze studio voor de beste leerervaringen

We beschikken over onze eigen professionele studio in hartje Amsterdam, uitgerust met de nieuwste technologische hulpmiddelen. Of het nu gaat om de productie van leercontent of het opnemen van webinars; wij tillen jouw leerervaringen naar het hoogste niveau. Ook laten we de inhoud perfect aansluiten op jouw unieke huisstijl. Neem je liever op locatie op? Dan komen we naar jou toe. 

Kick-off UAF Academy
Nodig je medewerkers uit om een kijkje te nemen in de leeromgeving

Quote Icon Blue

Met slechts kleine instructies kunnen interne experts zelf trainingen maken. Door intern kennis over te dragen, hebben we het niveau van onze teams omhoog getild.

Sandy de Lange

Sandy de Lange

Manager Learning & Development

Met het leerplatform kunnen we zelf trainingen van externe opleiders toevoegen. Hiermee bieden we een relevant, breed palet aan dat optimaal aansluit.

funda-Chantal Lotze-01 (1) (1)

Chantal Lotze

People Support Partner