100% SLIM-aanvraag garantie met Studytube

Meer medewerkers actief aan de slag - Header visual

SLIM-subsidie:
kosteloos aanvragen met Studytube

Ben je op zoek naar een laagdrempelige manier om leren en ontwikkelen binnen jouw MKB-organisatie te stimuleren? Vraag dan samen met Studytube kosteloos tot € 24.999 subsidie aan en geef je medewerkers toegang tot het meest inspirerende leerplatform van Nederland.

Image placeholder2 1

Leren en ontwikkelen dankzij de SLIM-subsidie voor MKB

Binnen het MKB wordt leren steeds crucialer om bedrijfsdoelen te behalen en de veerkracht van je organisatie te waarborgen. Helaas krijgt het leren en ontwikkelen van medewerkers vaak minder aandacht, omdat werkgevers niet altijd de tijd, kennis of middelen hebben. Met behulp van de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM) kun je investeren in de kennis, groei en ontwikkeling van jouw mensen, zonder je zorgen te hoeven maken over kosten of beschikbare tijd.

Image placeholder3 1

Alle voordelen van SLIM-subsidie, wij doen de administratie!

Om in aanmerking te komen voor SLIM-subsidie dient je aanvraag te voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Hierom helpt Studytube je graag door je aanvraag kosteloos (t.w.v. € 500,-) voor jouw organisatie te doen. Met ons succesvolle trackrecord op het gebied van SLIM-subsidieaanvragen, kunnen wij je helpen bij het correct en tijdig aanvragen van je subsidie, zodat je zo min mogelijk belast wordt met administratieve lasten. 

ENG Hou maximale tijd over voor je medewerkers

Hoe Studytube jou helpt bij de leerdoelen van je bedrijf

Studytube is het #1 leerplatform voor organisaties en medewerkers dat helpt om maximaal tijd te besparen bij het organiseren van leren. L&D-professionals krijgen grip op resultaat en medewerkers kunnen zelf aan de slag met hun ontwikkeling. Dankzij de SLIM-subsidie kan jouw organisatie Studytube mogelijk geheel gratis gaan gebruiken.

Webinar: Kickstart leren & ontwikkelen met de SLIM-subsidie

Samen met innovatiefinanciering consultant Mark van Dijk van de Breed & Partners delen we in dit webinar best practices, een praktijkvoorbeeld van Social Deal én nemen we je stap voor stap mee door het aanvraagproces.

2 Sprekers image voor webinars  - darkblue (1)

Vertrouwd door 500+ organisaties door heel Nederland

Ja, vraag voor mij kosteloos de SLIM-subsidie aan

Vul hieronder je gegevens is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle details door te nemen.

Dat we de SLIM-subsidie kregen was een belangrijke stap richting het worden van een lerende organisatie. SLIM is een uitstekend middel om het leren & ontwikkelen binnen jouw organisatie een duwtje in de rug te geven.

Juul Vissers, Social Deal

Juul Vissers

HR-adviseur bij Social Deal