SPEAKRS

Onbeperkt inspiratie voor online leren met de bekendste pioniers van Nederland

speakrs enhanched 3d screenshot - transparant-1

Wil jij jouw medewerkers graag stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling? Met de exclusieve masterclasses van SPEAKRS bied je hen verhalen die tot de verbeelding spreken. Zo maak je online leren leuk en zorg je ervoor dat je medewerkers niet alleen aan de slag gaan, maar ook blíjven leren.

Exclusieve masterclasses van bekende pioniers

speakrs enhanched 3d screenshot - transparant

Verheug je op 100+ unieke verhalen in een waaier aan actuele thema’s, van leiderschap tot marketing en innovatie – en nog veel meer, gepresenteerd door bekende Nederlanders. Denk hierbij aan pioniers als Daan Roosegaarde, Typhoon, Ron Blaauw, Heleen van Royen, Marc Lammers en Olcay Gulsen.

Alle specialisten vertellen in hun masterclass van ongeveer 45 minuten een fascinerend persoonlijk verhaal, boordevol concrete inzichten en tips. Minder tijd? Geen probleem. Elk verhaal is opgeknipt in korte delen.

Door de diversiteit in onderwerpen en sprekers zijn de masterclasses populair onder alle medewerkers, ongeacht hun opleidingsniveau. 

Onbeperkt brandstof voor leren in je organisatie

R - Speakrs 3d enhanched

De persoonlijke inkijk die de bekende sprekers geven, maakt het leerproces boeiender, energieker en inspirerend. Dit opent bovendien ook de deur voor jouw medewerkers om zich makkelijker kwetsbaar op te stellen en vanuit hun eigen drijfveren grenzen te verleggen.

De verhalen zijn dynamisch gemonteerd, zodat je aandacht niet verslapt. Resultaatgerichte tools helpen medewerkers om tijdens het kijken persoonlijke doelen te stellen en om collega’s te inspireren.

We leren namelijk niet alleen in trainingen, maar ook van anderen en onze eigen ervaringen. Daardoor ontstaat een cultuur die leren in alle dimensies stimuleert.

Wat is SPEAKRS?

Eenvoudig beschikbaar voor iedereen


R - speakrs enhanced 3d - subs kopiëren

De Online Trainingsbibliotheek van Studytube is voor vele organisaties dé uitgelezen manier om medewerkers toegang te geven tot een breed, relevant en kwalitatief leeraanbod. Met de toevoeging van de masterclasses van SPEAKRS als nieuwe leervorm krijgen je medewerkers toegang tot exclusieve verhalen over uiteenlopende onderwerpen in 10 verschillende categorieën.

Zo weet je zeker dat jouw medewerkers zich altijd en overal kunnen verdiepen in een thema dat past bij hun ambitie.

Populair onder alle medewerkers

L - speakrs enhanced big

Door de diversiteit in onderwerpen en sprekers zijn de masterclasses populair bij medewerkers met elk opleidings- en functieniveau. Dit is bij generieke e-learnings vaak anders.

Het gaat namelijk niet alleen over onderwerpen als leiderschap, maar bijvoorbeeld ook over het verbeteren van je ademhaling, het benutten van je potentie, of de kracht van nieuwsgierigheid. Hierdoor raken medewerkers op elk niveau enthousiast over online leren en zien we een hogere activiteit op het platform, ook van de praktisch geschoolde groep.

Nieuwsgierig geworden?

Plan direct een kennismaking in met een van onze experts.