Reserveer je plek voor ons AI-beta-programma

Header visual (9)-1

500+ toporganisaties vertrouwen op Studytube

Sluit jij je aan bij ons AI-beta-programma?

Tijdens een workshop leer je werken met onze AI-oplossing. Hiermee wordt het verrassend eenvoudig om je eigen kennis met iedereen in je organisatie te delen. Bovendien heeft jouw feedback directe invloed op ons eindproduct. Zo leren we met en van elkaar. 

Alles over AI wat je moet weten

Alles over AI wat je moet weten

Leer hoe je krachtige prompts inzet om briljante leercontent te maken. En ontdek hoe iedereen straks zelf met gemak inspirerende workshops, trainingen en leerlijnen maakt. In een handomdraai, met AI. 

Ervaar de kracht van AI

Ervaar de kracht van AI

Haal het maximale uit AI met behulp van onze experts tijdens een inspirerende workshop. Ervaar de kracht van AI dankzij naadloze integratie in jouw leerplatform. Compleet met didactische ondersteuning zoals trainingen op maat en redactie.  

Word een AI-pionier in L&D, blijf voorop in de markt

Word een AI-pionier in L&D, blijf voorop in de markt

Maak deel uit van de nieuwe generatie L&D-professionals die AI omarmt. Ervaar de kracht van AI waarmee je kennis en expertise op een revolutionaire manier deelt en versterkt. Met de juiste mindset en vaardigheden haal jij het maximale uit je leerprogramma's.

Zet jezelf op de wachtlijst voor ons
AI-beta-programma. Schrijf je vandaag nog in en sluit je aan bij de AI-revolutie.

De kracht van onze AI-oplossing is meer dan alleen technologie. Vanaf nu kun je extreem makkelijk kennis delen met elkaar. Een stimulatie voor samenwerking en voortdurende verbetering van L&D in je organisatie.

Homam Karimi

Homam Karimi

CEO & Founder Studytube