Webinar

Hoe Manpower zijn (flex)medewerkers duurzaam inzetbaar maakt.

Nu diverse sectoren krimpen en flexmedewerkers steeds vaker zoeken naar opdrachten, is het belangrijker dan ooit om duurzaam inzetbaar te blijven. De grote uitdaging is hoe je dit als uitzendorganisatie tijdens de crisis organiseert. Op 22 september vertelt Geesje Leijenaar (Manager L&D, Manpower) in een live webinar hoe zij hun flexmedewerkers de juiste kennis en kunde bijbrengen om zo in te kunnen spelen op de veranderende vraag vanuit de markt.

Live webinar

Datum: 22 september

Tijd: 13.00-13.30 uur

Volgens Leijenaar zullen de uitzenders die de ‘lerende flexibele arbeidskracht’ in huis hebben als winnaar uit de bus komen. Digitalisering, de vraag naar specifieke kennis en vaardigheden, de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de mismatch op de arbeidsmarkt maken dat opleiden de afgelopen tijd steeds belangrijker is geworden.

Het geven van het juiste studieadvies en loopbaankeuzebegeleiding is hierbij essentieel. Meld je aan voor het webinar en hoor van Manpower hoe zij met een leerplatform praktische invulling geven om de juiste trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

ManpowerGroup_logo