Uitzendbranche post-corona: Flexibeler dan ooit!

De uitzendbranche is een van de sectoren die het zwaarst wordt getroffen door de coronacrisis. De toekomst van de flexmarkt is onzeker. 

Deze moeilijke tijd biedt uitzenders de kans om de flexmedewerkers duurzaam inzetbaar te maken, bijscholing en omscholing te bieden en te begeleiden naar een passende baan zodra de economie weer op stoom komt.

Informatie over de kennis en kunde van flexwerkers in combinatie met goed studieadvies en gedegen loopbaankeuze-begeleiding is hierbij essentieel. Maar hoe organiseer je dat?

top-view-of-people-at-the-meeting-3184287-3

Waar wij jou mee helpen

Tijd besparen door klantgerichte onboardingstrajecten
Tijd besparen door klantgerichte onboardingstrajecten
25% meer rendement op je opleidingsbudget
25% meer rendement op je leerbudget
Flexmedewerkers duurzaam inzetbaar maken
Flexmedewerkers duurzaam inzetbaar maken
Inzicht in kennis en kunde van je flexmedewerkers
Inzicht in kennis en kunde van je flexmedewerkers
Bieden van de juiste loopbaankeuzebegeleiding
Bieden van de juiste loopbaankeuzebegeleiding
icon10
Kostenbesparingen in jouw L&D-processen

Webinar on demand: Hoe Manpower hun flexmedewerkers duurzaam inzetbaar maakt.

Nu diverse sectoren krimpen en flexmedewerkers steeds vaker zoeken naar opdrachten, is het belangrijker dan ooit om duurzaam inzetbaar te blijven. De grote uitdaging is hoe je dit tijdens de crisis organiseert. Tijdens het webinar vertelt Geesje Leijenaar (Manager L&D, Manpower) hoe zij hun flexmedewerkers de juiste kennis bijbrengen om zo in de kunnen spelen op de veranderende vraag vanuit de markt.

Webinar gemist? Bekijk hem terug.

Geesje Leijenaar Headshot

Een compleet leerplatform

 

1

Tijd besparen door klantgerichte onboardingstrajecten

Je wilt dat je flexmedewerkers goed voorbereid van start gaan bij de klant. Met onze auteurstool creëer je eenvoudig trainingen die je flexmedewerker nodig heeft om zich goed voor te bereiden. Volledig digitaal, zodat je geen onnodige kosten maakt aan klassikale trainingen. En omdat je flexwerker direct kan starten, neem je als uitzender werk uit handen van je klant. Klant blij, flexmedewerker blij, jij blij.

Lees meer over zelf trainingen creëren
illustration-1-min
2

25% meer rendement op je opleidingsbudget

Haal meer uit je opleidingsbudget. Bij Studytube profiteer je van de collectieve inkoopkorting bij één van de ruim 1.000 aangesloten opleiders. Zo boek je direct een training bij bijvoorbeeld ICM, Alex van Groningen, LOI of VCA Nederland, mét korting! En dankzij de evaluatietool ziet je flexwerker direct welke trainingen positief beoordeeld zijn. Dat scheelt zoeken!

Lees meer over de Digitale opleidingsintermediair
illustration-grip-trainings-quality
3

Flexmedewerkers duurzaam inzetbaar maken

Om als uitzender succesvol te zijn, nu en in de toekomst, heb je flexmedewerkers nodig die de juiste kwalificaties en competenties hebben. Met een all-in-one-leerplatform worden flexmedewerkers geïnspireerd om zelf aan hun toekomst te werken. Dankzij de intuïtieve interface vindt iedereen gemakkelijk zijn weg in het trainingsaanbod. Zo bepalen je flexmedewerkers zelf wanneer en hoe ze zich ontwikkelen: of het nu klassikaal, of juist digitaal is. Studytube maakt het mogelijk.

Lees meer over onze online trainingsbibliotheek
illustration-insight-into-skills
4

Inzicht in kennis en kunde van je flexmedewerkers

Natuurlijk wil je weten wie welke kennis en kunde heeft. Want alleen dan vergroot je de inzetbaarheid van je flexwerkers. Met de rapportagefunctie in Studytube heb je altijd en overal inzicht. Zo zie je precies wie wat geleerd heeft (of nog moet leren) en welk leerbudget is besteed. Per medewerker, afdeling of voor het hele bedrijf. En dat allemaal binnen één platform.

Lees meer over de Rapportagefunctie
illustration-achieve-trainig-objectives
5

Bieden van de juiste loopbaankeuzebegeleiding

Jouw rol als uitzender is om de flexwerker vooruit te helpen in zijn loopbaan. Binnen Studytube heb je toegang tot 50.000 leerinterventies op alle niveaus. En met het learning management systeem selecteer je eenvoudig die trainingen die je medewerker helpen in haar of zijn loopbaan. Zo maak je het leeraanbod relevant en kunnen flexwerkers zich de skills eigen maken, die ze in de toekomst nodig hebben.

Lees meer over het Learning Management Systeem
illustration-iedere-implementatie-is-uniek@2x-min
6

Kostenbesparingen in jouw L&D-processen

Profiteer van een volledig geautomatiseerd proces van zoeken, boeken en administratief verwerken van trainingen. Reduceer een trainingsaanvraag – en alle administratieve handelingen die daarbij horen – van gemiddeld enkele uren tot slechts 15 minuten.

Lees meer over de Digitale opleidingsintermediair
illustration - journey-min

Besparingscalculator

Wij helpen jouw organisatie geld besparen op jullie meest gevolgde trainingen. Geef hieronder aan welke prijs je momenteel betaalt voor de populairste cursussen, en wij berekenen hoeveel je bespaart door te kiezen voor Studytube.

Training Aantal keer gevolgd per jaar * Prijs per training * Subtotaal
1. VCA Basis E-Learning + examen Vul dit verplichte veld in x
Vul dit verplichte veld in
= € 0,00
2. Word 365 - Basisvaardigheden Vul dit verplichte veld in x
Vul dit verplichte veld in
= € 0,00
3. Combi: WFT Zorg Zelfstudiepakket incl. Examen Vul dit verplichte veld in x
Vul dit verplichte veld in
= € 0,00
Jij betaalt: € 0,00

Met Studytube bespaar je

[savings here] per jaar

Wil jij meer weten over de voordelen en functionaliteiten van het Studytube platform? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.

Goed nieuws

Wij matchen jullie huidige prijzen en bieden dezelfde trainingen aan op het Studytube platform via de Digitale Opleidingsintermediair.

Benieuwd hoeveel je kunt besparen met de Digitale Opleidingsintermediar? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

proces

Bekijk hoe Manpower het maximale uit Studytube haalt

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>