Bouw aan een lerende organisatie

De bouwsector worstelt niet alleen met een nijpend personeelstekort, maar moet zich ook voortdurend aanpassen aan allerlei ingrijpende veranderingen, nieuwe concurrenten en complexe regelgeving.

Vergaande digitalisering en automatisering vereisen dat opdrachten steeds efficiënter en goedkoper worden uitgevoerd. Kennis bijhouden, omscholen en bijscholen – bouwbedrijven zetten alle zeilen bij om hun license to operate te behouden. Met het leerplatform van Studytube breng je structuur en inzicht in de kennis, kunde én professionele ontwikkeling van je personeel.


Webinar: 'Leren in de Bouw: Houd je vakmensen up-to-date én gecertificeerd!' gemist? Bekijk het hier terug!

Bekijk webinar

Worker at a construction site working with heavy machines

Waar wij jou mee helpen

icon8
Toolboxen
duurzame inzetbaarheid
Duurzame inzetbaarheid
Online werkinstructies
Online werkinstructies
Een efficiënt opleidingsbeleid
Een efficiënt opleidingsbeleid
25% meer rendement op je leerbudget
25% meer rendement op je leerbudget
icon4
Minder risico’s dankzij beter opgeleid personeel

Webinar on demand:
Leren in de Bouw: Hoe blijf je up-to-date én compliant?

Is er een sector in de Nederlandse economie die zó onder druk staat als de Bouw? De stikstofcrisis was nog niet voorbij, of de corona crisis diende zich aan. Ondertussen vergrijst het personeel en ondergaat het bouwproces een serie snelle transformaties, van smart houses en nul-op-de-meter tot prefab en circulair bouwen. Hoe zorg je ervoor dat je personeel dat razende tempo bijhoudt?

Dit en meer hoor je in onze webinar waarin Studytube in gesprek is gegaan met Danny Buma (Hoofd Learning & Development, Van Wijnen) en Ron Koenen (Directeur, KPE Groep) over de license to operate in de bouw.


Bekijk het webinar terug

Webinar

Een compleet leerplatform

 

1

Toolboxen

De toolbox meetings die jaarlijks moeten worden aangeboden in het kader van VCA, neemt het ons leerplatform moeiteloos van over. Deze serie korte online trainingen helpt boetes voorkomen en stuurt het personeel goed voorbereid de bouwplaats op.

illustraiton-library-section-1-optimized
2

Duurzame inzetbaarheid

Ons leerplatform geeft inzicht in de certificering van je personeel, zodat in één oogopslag duidelijk is wie kan worden ingezet - en wie nog moet worden bijgeschoold. Dat beperkt het risico voor je bedrijf en voor je medewerkers!

Rapportagetool
illustration-insight-into-skills
3

Online werkinstructies

Met de auteurstool maak je in een handomdraai eigen trainingen om specifieke kennis te borgen: denk aan onboarding van nieuwe medewerkers, werkinstructies voor nieuwe projecten en uitleg over interne procedures.

Je eigen e-learning content maken
illustration-at-section-2-optimized
4

Een efficiënt opleidingsbeleid

Profiteer van een volledig geautomatiseerd proces van zoeken, boeken en administratief verwerken van trainingen. Reduceer een trainingsaanvraag – en alle administratieve handelingen die daarbij horen – van gemiddeld enkele uren tot slechts 15 minuten.

Digitale opleidingsintermediair
proces
5

25% meer rendement op je opleidingsbudget

Als klant van Studytube profiteer je automatisch van een inkoopkorting bij alle 1.000 aangesloten opleiders, zoals ICM, LOI en VCA Nederland. Zit de opleider van je keuze er niet tussen? Dan integreren wij die moeiteloos in het leerplatform – inclusief korting.

Digitale opleidingsintermediair
illustration-grip-trainings-quality
6

Minder risico’s dankzij beter opgeleid personeel

In ons gebruiksvriendelijke learning management systeem kan je moeiteloos opleidingen toewijzen en alle individuele leertrajecten opvolgen. Als je bouwpersoneel de juiste kennis en vaardigheden heeft, verminder je bovendien de kans op ongevallen en fouten.

Learning management systeem
illustration-achieve-trainig-objectives

Besparingscalculator

Wij helpen jouw organisatie geld besparen op jullie meest gevolgde trainingen. Geef hieronder aan welke prijs je momenteel betaalt voor de populairste cursussen, en wij berekenen hoeveel je bespaart door te kiezen voor Studytube.

Training Aantal keer gevolgd per jaar * Prijs per training * Subtotaal
1. Beheersing Bouw Uitvoering (BBU) Vul dit verplichte veld in x
Vul dit verplichte veld in
= € 0,00
2. VCA Vol Vul dit verplichte veld in x
Vul dit verplichte veld in
= € 0,00
3. Theorie Reachtruck Vul dit verplichte veld in x
Vul dit verplichte veld in
= € 0,00
Jij betaalt: € 0,00

Met Studytube bespaar je

[savings here] per jaar

Wil jij meer weten over de voordelen en functionaliteiten van het Studytube platform? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.

Goed nieuws

Wij matchen jullie huidige prijzen en bieden dezelfde trainingen aan op het Studytube platform via de Digitale Opleidingsintermediair.

Benieuwd hoeveel je kunt besparen met de Digitale Opleidingsintermediar? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

proces

Bouw Event 2019

'Er valt nog veel te winnen op het gebied van L&D in de bouwsector'

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>