Future-ready met SLIM-subsidie:
Het succesverhaal van BF Global

Schrijf je snel in voor het gratis webinar op dinsdag 3 september om 10.00 uur en ontdek de mogelijkheden van de SLIM-subsidie met Studytube!

HuBDB - Future-ready met SLIM-subsidie_ het succesverhaal van BF Global
Kom de tijd je niet uit, meld je alsnog aan en krijg achteraf een terugkijklink!

Continu nieuwe vaardigheden leren en bestaande skills up-to-date houden is voor mkb's essentieel in de snel veranderende markt. Skill gaps verminderen immers je productiviteit, innovatievermogen en concurrentievoordeel. Investeren in teamontwikkeling is dus urgenter dan ooit, maar tijdgebrek en schaarse middelen staan helaas vaak in de weg. Herkenbaar?

BF Global ervaarde deze uitdagingen zeker. Verspreide werkinstructies en een tijdrovend onboardingsproces maakten investeren in teamontwikkeling voor de logistieke dienstverlener bovendien nog urgenter.

Gelukkig kon BF Global met behulp van de SLIM-subsidie een partnership aangaan met Studytube. Ons leerplatform helpt de organisatie nu aan gestructureerde ontwikkelingsprogramma's, gecentraliseerde leerprocessen, uniforme werkmethoden en lerende medewerkers. 

Wil jij dat ook bereiken? In dit webinar delen we, samen met Penny van de Langenberg, HR-manager bij BF Global, best practices en een praktijkvoorbeeld, en nemen we je stap voor stap mee door het aanvraagproces van de SLIM-subsidie. 

Schrijf je nu in voor het webinar op dinsdag 3 september om 10.00 uur en ontdek de mogelijkheden van deze subsidie met Studytube!


Welke onderwerpen kun je verwachten?

  • Unieke inzichten: Je krijgt inzicht in het cruciale belang van het ontwikkelen van je medewerkers voor het succes van jouw organisatie, juist in deze tijd.
  • Best practices: Je leert van de praktijkcase van BF Global die laat zien hoe zij de SLIM-subsidieregeling succesvol hebben benut met Studytube en De Breed & Partners.
  • Stap-voor-stap uitleg: Je krijgt duidelijke uitleg over het aanvragen van de subsidie, en we laten zien waarom het een slimme keuze is om je aanvraag via Studytube in te dienen.

Deze organisaties werken en leren al met Studytube

  • Van Wijnen
  • Provincie Gelderland
  • Manpower
  • Spar
  • Centric
  • Bol.com

Ontvang maandelijks het laatste L&D nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte dankzij interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts, direct in je inbox.