Houd je vakmensen up-to-date én gecertificeerd

Altijd compliant met het grootste gemak

Bouw Infra Header visual

Van een tekort aan grondstoffen en vakmensen tot klimaatproblematiek, groeiende digitalisering en complexe regelgeving; de bouwsector staat voor tal van uitdagingen.  Nieuwe oplossingen volgen elkaar gelukkig snel op. Maar hoe zorg je ervoor dat je vakmensen op de hoogte blijven van alle veranderingen? En dat iedereen op de bouwplaats gecertificeerd blijft,  zonder dat het je te veel tijd kost? Met het leerplatform van Studytube blijf je moeiteloos compliant.

Bouw Infra Tile 1

Met de juiste certificaten op de bouwplaats

Zorg voor continu behoud van je license to operate zonder dat je er omkijken naar hebt. Met ons complete leerplatform kun je certificatenbeheer in jouw organisatie namelijk volledig automatiseren. Je hebt bovendien op elk moment inzicht in ieders leertraject en kwalificaties. Handig, als je te allen tijde moet kunnen aantonen dat je volgens de laatste veiligheidsvoorschriften werkt! 

Bouw Infra Tile 2

Maak leren toegankelijk voor iedereen

Faciliteer flexibel leren met de juiste online trainingen. Zo kan iedere medewerker zich plaats- en tijdsonafhankelijk ontwikkelen. Dat maakt (verplichte) trainingen makkelijker toegankelijk en minder belastend.

Toch een externe training nodig? Van VCA en EHBO tot steigerbouw: je medewerkers kunnen op ons leerplatform makkelijk boeken wat zij nodig hebben bij erkende opleiders zoals Bouwradius, KPE en TVVL.

Bouw Infra Tile 3

Organiseer leren efficiënt

Zorg voor een enorme tijdwinst en het grootste gemak bij de organisatie en uitvoering van je leerbeleid. Door alle processen rondom leren en compliance te stroomlijnen en automatiseren, verdwijnt administratieve rompslomp.

 

Bouwbedrijven besparen zo al gauw 75 tot 95 procent van de tijd die zij normaal besteden aan de communicatie over trainingen, rapportages en het beheer van certificaten.

Een greep uit onze bouw- en infra-klanten die al aan hun toekomst werken met Studytube

  • Veilig aan het werk met digitale toolboxtrainingen

    Met deze digitale trainingen garandeer je veiligheid op de werkplaats, en voldoe je eenvoudig aan de wet- en regelgeving. We bieden diverse trainingen aan die iedere bouwmedewerker moet bezitten. Denk bijvoorbeeld aan BHV, VCA Basis of Veilig werken met gevaarlijke stoffen.

  • Hoe KWS Infra veiligheid op de werkplaats waarborgt

    Het is niet altijd makkelijk om vakpersoneel aan het leren te krijgen. Maar de verplichte kost (veiligheidstrainingen en -certificaten) moet iedereen volgen. Met behulp van ons leerplatform activeert KWS Infra haar personeel om op tijd verder te leren en de veiligheid op de bouwplaats te waarborgen.

Om als organisatie relevant en toekomstbestendig te blijven is continue ontwikkeling onmisbaar. Dit faciliteren wij met de alles-in-één-leeroplossing van Studytube.

Danny Buma

Manager Learning & Development

Hoe Van Wijnen het platform van Studytube inzet