Hoe Kruitbosch met leren & ontwikkelen inspeelt op de veranderende markt

Bekijk nu het webinar terug!

Hoe Kruitbosch met leren & ontwikkelen inspeelt op de veranderende markt
Je kan direct het webinar bekijken

Fietsen van het merk Cortina en Alpina zijn in korte tijd razend populair geworden. Het is dan ook niet vreemd dat Kruitbosch - de bedenker, ontwerper en bouwer van deze merken - snel is gegroeid. Ondanks de mooie resultaten loopt Kruitbosch echter, net als vele MKB-organisaties, ook tegen een aantal uitdagingen aan. Want hoe zorg je ervoor dat je medewerkers meekunnen met die groei, en dat nieuwe medewerkers snel up and running zijn in een tijd waarin digitalisering steeds belangrijker wordt?

Marleen den Houter is samen met haar HR-team verantwoordelijk voor de School of Kruitbosch: de plek waar vakmanschap, persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling samenkomt. Den Houter: “Met oog voor ambitie en talent investeren wij in de groei van elke Kruitbosch-medewerker, zodat we de onderlinge samenwerking versterken en bouwen aan een cyane organisatie.”

Momenteel is Den Houter een aantal essentiële stappen aan het doorvoeren om uiteindelijk te komen tot een omgeving waar men zich continu ontwikkelt.

Bekijk hieronder een korte impressie van het webinar of laat direct je gegevens achter om het hele webinar vandaag nog terug te kijken!


Meld je gratis aan en kom als MKB-organisatie te weten:

  • Waarom je als (groeiende) organisatie niet zonder leren & ontwikkelen kunt;
  • Wat de visie van Kruitbosch is op leren & ontwikkelen;
  • Welke rol de School of Kruitbosch speelt in het vertalen van die visie naar de praktijk;
  • Hoe Kruitbosch medewerkers faciliteert en stimuleert in hun ontwikkeling;
  • Waar je aan moet denken als je besluit om een leerplatform te implementeren.

Over de spreker

Marleen den Houter is een resultaatgerichte generalist die zich graag beweegt tussen Operations en HR. Zij helpt MKB-bedrijven op interimbasis met vraagstukken op het gebied van leiderschap, organisatie en talentontwikkeling. Zo zet zij mens en organisatie in beweging door de vertaalslag te maken van theoretische plannen naar praktische toepassing. Humor en af en toe wat confrontatie ontbreken daarbij niet. Haar grote doel: mens en organisatie nog beter maken!


Marleen den Houter

Ontvang maandelijks het laatste L&D-nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte dankzij interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts, direct in je inbox.