Hoe zet je learning technology in om medewerkers te activeren tot leren

Bekijk nu het webinar met Huub van Zwieten van TalentFirst terug!

Hoe zet je learning technology in om medewerkers te activeren tot leren
Je ontvangt een e-mail met daarin een link naar het webinar

Nederlandse organisaties investeren massaal in learning tools. Toch constateert 54% van alle HR-professionals dat medewerkers te weinig gebruik maken van de aangeboden leer- en ontwikkelmogelijkheden. Dit blijkt uit inzichten vanuit de jaarlijkse Learning & Development Monitor van Studytube. Volgens het rapport is dit te wijten aan veel onduidelijkheden omtrent zaken als leeraanbod, -budget en learning tools.

Speciaal voor dit probleem ontwikkelde Huub van Zwieten, Founder & CEO TalentFirst, een programma om HR- en L&D-professionals te helpen om met behulp van digitale learning technology het leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te brengen. Van praktische tips tot het inzetten van beschikbare resources om organisatiedoelen te behalen.

Benieuwd naar zijn visie hierop? Bekijk dan hieronder een korte impressie van het webinar of laat direct je gegevens achter om het hele webinar vandaag nog terug te kijken!


Kom in dit webinar te weten:

  • Hoe technologie een superpower kan zijn voor HR, als je het goed inzet;
  • Hoe je effectief digitaal mensen kunt begeleiden;
  • Hoe je een leercultuur bouwt en laat functioneren;
  • Hoe je meer tijd overhoudt voor het menselijke door routinematige taken te automatiseren;
  • Hoe je wegwijs wordt in het aanbod van tools en platforms.

Over de sprekers

Huub van Zwieten
Founder & CEO, TalentFirst

​​‘Gelukkig zijn in wat we doen, een zinvol leven hebben’, Huub van Zwieten gelooft dat dat het hoogste doel moet zijn in het leven. En dus ook in ons werk. Vanuit deze gedachte vindt Huub dat een ‘great place to work’ een gedeelde verantwoordelijkheid van zowel werkgever als werknemer. Met zijn bedrijf TalentFirst helpt hij al meer dan 20 jaar klanten als ING, Ahold Delhaize, Heineken en Tony Chocolonely om dit te realiseren. Hij brengt mensen bij elkaar om door coaching en groeiprogramma's de beste versie van zichzelf te zijn thuis én op werk.

Huub van Zwieten, foto

Franciska van Pinxteren
Customer Success Manager, Studytube

Franciska was meer dan 28 jaar werkzaam voor Adecco. Vanuit verschillende rollen was zij betrokken bij het leren en ontwikkelen van de (flex)medewerkers. Zo was zij als Programmamanager Talent Development verantwoordelijk voor het uitrollen en optimaal inzetten van het Learning Experience platform van Studytube. Nu zelf werkzaam bij Studytube begeleidt zij als customer succes manager op haar beurt klanten bij het optimaal inzetten van diezelfde digitale learning technology om een een lerende organisatie te worden.


Franciska van Pinxteren, foto

Ontvang maandelijks het laatste L&D-nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte dankzij interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts, direct in je inbox.