{}
[]

Maak je productiebedrijf lerend én toekomstbestendig

Ook de productiesector ontsnapt niet aan de impact van het coronavirus. Om de crisis het hoofd te bieden, is het essentieel om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers.

Met de juiste opleidingen en leerinterventies maak je werknemers niet alleen duurzaam inzetbaar, maar ook zelfzeker en klaar voor de veranderingen die de onzekere toekomst brengt. Door individuele onboardingsprocedures en complexe toolboxmeetings te stroomlijnen via een breed toegankelijk en relevant leeraanbod, creëer je een veilige werkomgeving en een bloeiende leercultuur.

Een centraal leerplatform helpt je daarbij. Het biedt inzicht in de competenties en vaardigheden van je personeel, zodat je bedrijfsinterne kennis efficiënt kan borgen en delen. Zo bespaar je tijd en kosten, en versterk je je werkgeversmerk..

pexels-tiger-lily-4483558

Waar wij jou mee helpen

icon4
Multi-inzetbaarheid
Inzicht en overzicht
Inzicht en overzicht
icon8
Digitale onboarding
Een relevant opleidingsaanbod
Een relevant opleidingsaanbod
Tijd en kosten besparen
Tijd en kosten besparen
Sturing en ondersteuning
Sturing en ondersteuning

Een compleet leerplatform

 

1

Multi-inzetbaarheid

Dankzij Studytube’s gebruiksvriendelijke auteurstool schrijf je in een mum van tijd zelf trainingen en neem je eenvoudig video’s op om specifieke processen uit te leggen. Zo krijgen je medewerkers toegang tot een rijke variëteit aan kennis, die hen helpt multi-inzetbaar te worden.

Lees meer over zelf trainingen creëren
illustration-1-min
2

Inzicht en overzicht

Met ons complete leerplatform bewaar je het overzicht over de kennis en kunde van al je werknemers; certificatenbeheer was nog nooit zo gemakkelijk! Ook verlies je nooit de grip op je opleidingsbudget: je ziet meteen waar welke euro naartoe gaat.

Lees meer over de Rapportagefunctie
illustration-grip-trainings-quality
3

Digitale onboarding

Door alle bedrijfsinterne kennis te digitaliseren en te bundelen op één plek, is het mogelijk om alle nieuwe medewerkers dezelfde grondige onboarding aan te bieden. Zo start iedereen met dezelfde basiskennis en de benodigde vaardigheden, met een verbeterde operational excellence en hogere productie tot gevolg.

Lees meer over zelf trainingen ontwikkelen
illustration-insight-into-skills
4

Een relevant opleidingsaanbod

Met de online trainingsbibliotheek van Studytube hebben je personeelsleden altijd en overal toegang tot meer dan 1.000 microlearnings en ruim 200 online trainingen. Dit aanbod kan je probleemloos aanpassen per bedrijfsafdeling; op die manier is het voor iedereen zo relevant mogelijk.

Lees meer over onze online trainingsbibliotheek
illustration-achieve-trainig-objectives
5

Tijd en kosten besparen

Studytube werkt samen met meer dan 1.000 externe opleiders. Wil je bij één van hen een klassikale opleiding boeken? Dan krijg je een inkoopkorting! Het volledige proces – van boeking tot facturatie – verloopt overigens volledig automatisch, zodat jij tijd én geld bespaart.

Lees meer over de Digitale opleidingsintermediair
illustration-iedere-implementatie-is-uniek@2x-min
6

Sturing en ondersteuning

Met het intuïtieve learning management systeem kan je de voortgang bijhouden van alle werknemers en, indien nodig, bijsturen. In één oogopslag zie je wie er een bepaald certificaat nodig heeft, zodat je de juiste opleiding kan toewijzen en zo je werknemers duurzamer inzetbaar maakt.

Lees meer over het Learning Management Systeem
illustration-2-min

Besparingscalculator

Wij helpen jouw organisatie geld besparen op jullie meest gevolgde trainingen. Geef hieronder aan welke prijs je momenteel betaalt voor de populairste cursussen, en wij berekenen hoeveel je bespaart door te kiezen voor Studytube.

Training Aantal keer gevolgd per jaar * Prijs per training * Subtotaal
1. VCA Basis E-Learning + examen Vul dit verplichte veld in x
Vul dit verplichte veld in
= € 0,00
2. Theorie Heftruck, Reachtruck en KIT Vul dit verplichte veld in x
Vul dit verplichte veld in
= € 0,00
3. HACCP Basis Vul dit verplichte veld in x
Vul dit verplichte veld in
= € 0,00
Jij betaalt: € 0,00

Met Studytube bespaar je

[savings here] per jaar

Wil jij meer weten over de voordelen en functionaliteiten van het Studytube platform? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.

Goed nieuws

Wij matchen jullie huidige prijzen en bieden dezelfde trainingen aan op het Studytube platform via de Digitale Opleidingsintermediair.

Benieuwd hoeveel je kunt besparen met de Digitale Opleidingsintermediar? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

proces