Geef je PM’ers de juiste kennis en vaardigheden

Organiseer continu leren met het grootste gemak

Header - kinderopvang

Werk je in de kinderopvang? Dan is leren geen keuze meer, maar een must. Pedagogisch medewerkers moeten hun expertise constant updaten vanwege beleidswijzigingen, extra kwalificatie-eisen en beroepsregistraties.
Als HR-manager of opleidingsverantwoordelijke word je dus uitgedaagd om een effectief leer- en ontwikkelbeleid te implementeren. Met Studytube krijg je de inzichten die je nodig hebt en bespaar je kostbare tijd aan administratie.

Tile 1 - kinderopvang

Altijd de juiste kennis en vaardigheden

Zorg ervoor dat al je medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden aan de slag gaan, inclusief de benodigde certificeringen.  Met de juiste rapportages krijg je real-time inzicht in de kennis en kunde van je medewerkers. Heel handig voor de standaardrapportages voor de GGD-controle ten behoeve van de registratie in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)!

Tile 2 - kinderopvang

Organiseer leren efficiënt

Stroomlijn en automatiseer al je L&D-processen. Zo worden het communiceren over trainingen, het aanvragen van rapportages en het beheren van certificaten een fluitje van een cent! Is er op een bepaalde datum een hercertificering nodig? Dan kun je een automatische herinnering instellen. En met de directe koppeling tussen certificaten en je personeelssysteem, sta jij altijd klaar voor de volgende GGD-controle.

Tile 3 - kinderopvang

Flexibel leren voor elke medewerker

Geen verplichte trainingen op locatie meer na een lange werkdag of leren in je vrije tijd als PM'er. Zo wordt het leren een stuk flexibeler. Je medewerkers kunnen namelijk op elk moment en op elke plek leren. Dit geldt in elk geval voor het online (en vaak theoretische) deel van hun trainingen.

Andere kinderopvangorganisaties die al aan hun toekomst werken met Studytube

  • Case study:
    Wij zijn JONG

    Bij kinderopvangorganisatie Wij zijn JONG ontwikkelen pedagogische professionals zich continu om te voldoen aan de strenge eisen van de wet en om de kwaliteit te kunnen bieden die kinderen verdienen. Dankzij het leerplatform van Studytube krijgen hun medewerkers de regie in handen over hun eigen ontwikkelcyclus.

  • Leercultuur als sleutel tot succes in de kinderopvang

    Krapte op de arbeidsmarkt, wettelijk verplichte opleidingen en audits, de noodzaak om medewerkers blijvend te ontwikkelen om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen... Hoe maak je in deze omstandigheden de scholing van je PM'ers toch zo leuk en gemakkelijk mogelijk? Je ontdekt het in dit webinar!

Je kan het niet vergelijken met een beroep waarvoor je een opleiding volgt en daarna de rest van je leven geen examen meer hoeft te doen. Nee, je moet jezelf blijven ontwikkelen en certificeren om in de kinderopvang te blijven werken.

Ronald Brekelmans

Ronald Brekelmans

Adviseur Organisatieontwikkeling

Webinar: "Hoe Wij zijn JONG leren & ontwikkelen efficiënt organiseert"