Zorg

Zorg voor morgen, start vandaag met Noordhoff

Van controle naar eigen regie

Het werklandschap in de zorg is sterk in beweging. Verschuivingen en herverdeling van taken in de keten, toename van medische technologie, specialisatie, hoge werk- en opleidingsdruk en krapte op de arbeidsmarkt. De impact hiervan vertaalt zich ook door naar het leerlandschap. Traditionele vormen van onderwijs en e-learning alleen volstaan niet meer als oplossing voor het bevoegd en bekwaam houden van zorgprofessionals. 

Daarom is het belangrijk om zorgprofessionals te inspireren om zelf de regie te nemen over hun ontwikkeling en zo aan hun toekomst te werken. Meer eigen verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Dat kan alleen met de juiste leertools én de juiste leercultuur.

Samen met Noordhoff, de leerpartner voor de zorgsector, maken we leren en ontwikkelen zo laagdrempelig en eenvoudig mogelijk. Een leven lang leren stimuleren, het volledige potentieel van iedere professional centraal stellen en voortdurend uitdagen. Vanuit die kerngedachten bundelen we onze krachten.

Een greep uit onze klanten die al aan hun toekomst werken

  • Careyn
  • Ikazia
  • Stichting Aveleijn
  • Hartekamp
  • Amaris
  • Sevagram

Hoe Ikazia Ziekenhuis eigen regie stimuleert met Studytube

All-in-one leerplatform in de zorg

Zorgverlener zélf aan het stuur, compliancy eenvoudiger en het LMS voor de administratie

Plaats de zorgverlener zélf aan het stuur door zelfregie te stimuleren en de juiste motivatie, is iedereen happy en bekwaam is. Compliance eenvoudiger, veiliger en slimmer met een vertrouw kwaliteitsdashboard van jouw organisatie.  

Het leerplatform heeft een gepersonaliseerde leerervaring waarbij de administratie gekoppeld is met HR- en accreditatiesystemen. 

Noordhoff Professional biedt een zorgeloze overstap met een team van 20 consultants die jou op locatie begeleiden met de migratie en implementatie van jouw organisatie.

LMS/LXP inspireert en motiveert medewerkers van QuaRijn door social learning

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg. Zo’n 1.700 medewerkers zetten zich dagelijks in om ouderen, hun naasten en hun hulpverleners te ondersteunen. In het Kwaliteitsplan van QuaRijn voor 2022 staan de strategische speerpunten beschreven, waaronder het vasthouden van collega’s en hen verder laten groeien en bloeien in de voor hen best passende richting.

Eigentijds, intuïtief en toegankelijk

Studytube zorgt voor een optimale ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en kennis van zorgprofessionals. Hiermee maak je leren en ontwikkelen in de zorg laagdrempelig en eenvoudig.

  • Een Learning Experience Platform en leermanagementsysteem in één, waarmee zorgprofessionals zich vlotter inwerken, hun vakkennis zowel verdiepen als verbreden, én werken aan hun persoonlijke ontwikkeling
  • Een auteurstool waarmee je onboardingsprogramma’s en leerdoelen eenvoudig omzet naar interactieve e-learnings. 
  • Keuze uit een divers aanbod – van e-learning, microlearning, werkplekondersteuning tot face-to-face trainingen en social learning.

Benieuwd hoe Studytube & Noordhoff jouw zorgorganisatie kunnen voorbereiden op de toekomst?