Zorg voor morgen, start vandaag met Studytube & Noordhoff

Van controle naar eigen regie

zorg Header visual

Traditioneel leren volstaat niet meer in het dynamische zorglandschap. Verschuivingen, nieuwe medische technologie en krapte op de arbeidsmarkt; het vereist veel aanpassingsvermogen van zorgprofessionals. Samen met Noordhoff, dé leerpartner voor de zorgsector, maakt Studytube leren in de zorg eenvoudig. Zo stimuleer je een leven lang leren en daag je professionals voortdurend uit. 

Tile - zorg - regie

Stimuleer en motiveer

Geef zorgmedewerkers de controle over hun eigen leerproces via het leerplatform van Noordhoff en Studytube. Jouw medewerkers kunnen hier zelfstandig aan de slag met hun ontwikkeling. Waar en wanneer zij dat willen. Dit zorgt voor meer motivatie om verder te leren en jij krijgt volledig inzicht in alle activiteiten, kwalificaties en certificaten. Zo maak je het leren leuker en compliance eenvoudiger, veiliger en slimmer. 

Tile 2 - zorg

Eigentijds en toegankelijk

Maak leren en ontwikkelen in de zorg laagdrempelig en eenvoudig. Ons unieke Learning Experience Platform en Learning Management Systeem in één maakt dat  zorgprofessionals zich vlot kunnen inwerken, hun vakkennis continu kunnen verdiepen en verbreden, en zichtbaar kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Je creëert ook moeiteloos eigen leercontent, zoals interactieve e-learnings of microlearnings. 

Tile - zorg - noordhoff

De juiste expertise voor de zorg met Noordhoff

Om toegang te bieden tot het beste leeraanbod en de juiste expertise, werkt Studytube samen met Noordhoff. Samen met Noordhoff maken we het aanbod compleet, zorgen we ervoor dat je de gewenste aanbieders, zoals ZorgPad Professional, handig kunt integreren, en je optimaal wordt begeleid bij de implementatie. Je selecteert zelf de content die jij beschikbaar wilt stellen en dan kun je zorgeloos aan de slag.

Een greep uit de zorgorganisaties die al aan hun toekomst werken met Studytube

  • Case study:
    MeanderGroep

    Elke vorm van begeleiding, verpleging en verzorging die Meander biedt is erop gericht om mensen de regie over hun eigen leven te laten behouden en hen zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Die zelfstandigheid biedt Meander ook aan haar zorgpersoneel, maar dan op het gebied van leren en ontwikkelen!

  • LMS/LXP inspireert medewerkers van QuaRijn

    QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg. Hun collega's verder laten groeien en bloeien is een belangrijke doelstelling van de organisatie. En daar hebben zij hun leerplatform op ingericht. "Het grootste succes is dat we een hele mooie vertaling hebben gemaakt van ons beleid naar het LMS.”

Medewerkers hebben zoveel mogelijk eigen verantwoordelijkheid als het gaat om hun ontwikkeling. Het is onze taak om hen daarin te ondersteunen en te faciliteren, zodat ze bekwaam en bevoegd blijven.

Darkblue square icon

Marcel Dortants

Coördinator Meander Leren

Hoe Ikazia Ziekenhuis eigen regie stimuleert met Studytube