Video's

Hier kan je interessante webinars en talks bekijken over leren en ontwikkelen, inclusief een waaier aan gespecialiseerde gastsprekers.

Recente video's

 • Webinar

  Hoe Doorzaam en Jigler hun uitzendkrachten duurzaam inzetbaar maken.

  De uitzendbranche is zich aan het herstellen. Volgens mr. Daphne Lommers (Teamleider Contract & Duurzaam bij Jigler) en drs. Chantal Huinder (Manager Duurzame Inzetbaarheid bij Doorzaam) zullen uitzendbureaus de rol van human resource dienstverlener op zich moeten nemen. Wat dit precies betekent en hoe je dit effectief kunt inrichten hoor je terug in dit webinar.

 • Webinar

  Leren en ontwikkelen in Nederland anno 2021: code rood

  De resultaten van Studytube's Learning & Development Monitor 2021 tonen aan dat er nog veel werk aan de winkel is op gebied van L&D. Prof. dr. Nick van Dam en Anna Newen (onderzoeksbureau Motivaction/Sparkey) geven je graag meer inzicht in de cijfers én komen met stappen om je klaar te maken voor de veranderingen die op ons afkomen.

 • Webinar

  De vijf do's van online leren

  Door de coronacrisis zijn er allerlei online academies ontstaan waar mensen zich thuis kunnen bijscholen. Maar hoe zorg je ervoor dat die trainingen bijdragen aan je organisatiedoelstellingen? Hoor het tijdens het webinar.

 • Webinar

  De lokale overheid als lerende organisatie.

  Hoe zorg je ervoor dat de leerdoelen van je lokale overheid worden behaald in tijden van corona? Sandra Veerman (Provincie Gelderland) vertelt je alles over de transitie naar een lerende organisatie.

 • Webinar

  Het ontwikkelen van een online training.

  Leer de didactiek achter het ontwikkelen van een online training en ontvang een stappenplan waarmee jij de transformatie van klassikaal naar online leren kan maken.

Ook jouw bedrijf kan uitgroeien tot een lerende, toekomstbestendige organisatie. Ontdek hoe Studytube daarbij helpt.