Video's

Hier kan je interessante webinars en talks bekijken over leren en ontwikkelen, inclusief een waaier aan gespecialiseerde gastsprekers.

Recente video's

 • Binnenkort

  Future-ready met SLIM-subsidie

  In een snel veranderende markt is het cruciaal voor MKB’s om vaardigheden bij te werken; achterblijven is geen optie. Leer van BF Global’s ervaring met SLIM-subsidie en Studytube in ons webinar op 3 september.

 • Replay

  L&D Monitor 2024: De toekomst van leren

  Verken de toekomst van L&D in Nederland tijdens dit exclusieve webinar met experts prof. dr. Nick van Dam en Ester Koot. Je krijgt inzichten uit de L&D Monitor 2024 voor een innovatieve leerstrategie!

 • Replay

  Maak van leertijd prioriteit

  Leer de sleutels tot succes om tijdgebrek voor leren te overwinnen en een inspirerende leercultuur te creëren. Bekijk nu de opname van ons waardevolle webinar!

 • Replay

  Al je medewerkers, altijd up-to-date

  Hebben je medewerkers wel de juiste certificaten en kennis in huis om aan de slag te mogen? Ontdek in dit webinar hoe je grip krijgt op de wettelijke inzetbaarheid van je medewerkers.

 • Replay

  Til je onboarding naar een hoger niveau

  Onboarding is essentieel bij het behouden van talent. Kirsten de Roo, strateeg, mentor en auteur, vertelt er in het webinar ‘Til je onboarding naar een hoger niveau’ alles over. Bekijk het webinar nu terug!

 • Replay

  Zo kies je een LMS dat past bij jouw organisatie

  Online academy, leerplatform, Learning Management System (LMS), Learning Experience Platform (LXP),... Wat is het verschil? En welke optie past bij jouw organisatie? In dit webinar kom je te weten hoe jij je zoektocht naar een LMS succesvol laat verlopen.

Ook jouw bedrijf kan uitgroeien tot een lerende, toekomstbestendige organisatie. Ontdek hoe Studytube daarbij helpt.