Video's

Hier kan je interessante webinars en talks bekijken over leren en ontwikkelen, inclusief een waaier aan gespecialiseerde gastsprekers.

Recente video's

 • Replay

  L&D Monitor 2024: De toekomst van leren

  Verken de toekomst van L&D in Nederland tijdens dit exclusieve webinar met experts prof. dr. Nick van Dam en Ester Koot. Je krijgt inzichten uit de L&D Monitor 2024 voor een innovatieve leerstrategie!

 • Replay

  Maak van leertijd prioriteit

  Leer de sleutels tot succes om tijdgebrek voor leren te overwinnen en een inspirerende leercultuur te creëren. Bekijk nu de opname van ons waardevolle webinar!

 • Replay

  Bespaar tijd, verhoog de kwaliteit

  Ontdek hoe je met workflow automation repetitieve handelingen automatiseert en meer impact maakt waar het telt: bij je collega’s. Hoor in dit webinar o.a. best practices en resultaten van succesvolle organisaties.

 • Replay

  Al je medewerkers, altijd up-to-date

  Hebben je medewerkers wel de juiste certificaten en kennis in huis om aan de slag te mogen? Ontdek in dit webinar hoe je grip krijgt op de wettelijke inzetbaarheid van je medewerkers.

 • Replay

  Til je onboarding naar een hoger niveau

  Onboarding is essentieel bij het behouden van talent. Kirsten de Roo, strateeg, mentor en auteur, vertelt er in het webinar ‘Til je onboarding naar een hoger niveau’ alles over. Bekijk het webinar nu terug!

 • Replay

  Inspireer en motiveer je medewerkers

  Inspiratie speelt een sleutelrol bij het aanzetten tot ontwikkelen. Inspirators Ron Simpson en Rob de Vries vertelden er alles over in het webinar ‘Inspireer en motiveer medewerkers’. Bekijk het webinar nu terug!

 • Replay

  Hoe je met een leerplatform talent aantrekt én behoudt

  Talent aantrekken en behouden is cruciaal ten tijde van een krappe arbeidsmarkt. Een leerplatform kan helpen om de ‘war for talent’ te winnen. Bekijk het webinar nu terug en kom te weten hoe een leerplatform je organisatie verder helpt.

 • Replay

  Hoe Vermaat online learning faciliteert voor 5.000 medewerkers

  Wat doe je als bijna 5.000 medewerkers thuis komen te zitten? Het overkwam Vermaat tijdens de coronacrisis, maar medewerkers kregen wel de behoefte om zichzelf te ontwikkelen. Benieuwd welke stappen Vermaat heeft genomen om dit te realiseren? Bekijk dan nu het webinar!

 • Replay

  Impact leren en ontwikkelen op 2030

  Vóór 2030 moeten we allemaal nieuwe kennis en vaardigheden verwerven om klaar te zijn voor de toekomst. De Studytube L&D Monitor 2022 onderzocht of ons leerlandschap daarop voorbereid is, en dat leverde allerlei verrassende resultaten op.

 • Replay

  Kansen voor HR met het NPO-budget

  Personeel onboarden en opleiden om achterstanden in het onderwijs weg te werken. Hoor in dit webinar meer over het NPO-programma en welke kansen dit biedt voor HR.

 • Replay

  Hoe FAAC medewerkers motiveert met de juiste leercultuur

  FAAC integreert leren succesvol in haar bedrijfscultuur, wat medewerkers intrinsiek motiveert om het beste uit zichzelf te halen. In dit webinar kom je meer te weten over die visie en de praktische toepassing ervan.

 • Replay

  Hoe CZ haar medewerkers digitaal vaardiger maakt

  Benieuwd naar de precieze aanpak van CZ? Of ben je op zoek naar inspiratie om zélf tot een plan te komen voor Leren & Ontwikkelen in jouw organisatie? Dit webinar geeft je de handvatten die je zoekt.

 • Replay

  Duurzame inzetbaarheid bij Gemeente Eindhoven

  Gemeente Eindhoven wil focussen op duurzame inzetbaarheid en zo efficiënter inspelen op de digitalisering binnen de lokale overheid. In dit webinar verneem je hoe dat werkt in de praktijk.

 • Replay

  Zo kies je een LMS dat past bij jouw organisatie

  Online academy, leerplatform, Learning Management System (LMS), Learning Experience Platform (LXP),... Wat is het verschil? En welke optie past bij jouw organisatie? In dit webinar kom je te weten hoe jij je zoektocht naar een LMS succesvol laat verlopen.

 • Replay

  Leren en ontwikkelen in Nederland anno 2021: Code Rood

  Prof. dr. Nick van Dam (Nyenrode e.a.) en Anna Newen (Motivaction/Sparkey) geven je graag meer inzicht in de resultaten van Studytube's L&D Monitor 2021, én komen met stappen om je klaar te maken voor de veranderingen die op ons afkomen.

 • Replay

  De lokale overheid als lerende organisatie

  Hoe zorg je ervoor dat de leerdoelen van je lokale overheidsorganisatie worden behaald in tijden van corona? Sandra Veerman (Provincie Gelderland) geeft meer informatie over de transitie naar een lerende organisatie.

Ook jouw bedrijf kan uitgroeien tot een lerende, toekomstbestendige organisatie. Ontdek hoe Studytube daarbij helpt.