Video's

Hier kan je interessante webinars en talks bekijken over leren en ontwikkelen, inclusief een waaier aan gespecialiseerde gastsprekers.

Recente video's

 • Webinar

  Duurzame inzetbaarheid bij Gemeente Eindhoven

  Gemeente Eindhoven wil focussen op duurzame inzetbaarheid en zo efficiënter inspelen op de digitalisering binnen de lokale overheid. In dit webinar verneem je hoe dat werkt in de praktijk.

 • Webinar

  Zo kies je een LMS dat past bij jouw organisatie

  Online academy, leerplatform, Learning Management System (LMS), Learning Experience Platform (LXP),... Wat is het verschil? En welke optie past bij jouw organisatie? In dit webinar kom je te weten hoe jij je zoektocht naar een LMS succesvol laat verlopen.

 • Webinar

  Leren en ontwikkelen in Nederland anno 2021: Code Rood

  Prof. dr. Nick van Dam (Nyenrode e.a.) en Anna Newen (Motivaction/Sparkey) geven je graag meer inzicht in de resultaten van Studytube's L&D Monitor 2021, én komen met stappen om je klaar te maken voor de veranderingen die op ons afkomen.

 • Webinar

  De vijf do's van online leren

  Door de coronacrisis zijn er allerlei online academies ontstaan waar mensen zich thuis kunnen bijscholen. Maar hoe zorg je ervoor dat die trainingen bijdragen aan je organisatiedoelstellingen? Dit webinar heeft de antwoorden.

 • Webinar

  De lokale overheid als lerende organisatie

  Hoe zorg je ervoor dat de leerdoelen van je lokale overheidsorganisatie worden behaald in tijden van corona? Sandra Veerman (Provincie Gelderland) geeft meer informatie over de transitie naar een lerende organisatie.

 • Webinar

  Het ontwikkelen van een online training

  Leer de didactiek achter het ontwikkelen van een online training en ontvang een stappenplan waarmee jij de transformatie van klassikaal naar online leren kan maken.

Ook jouw bedrijf kan uitgroeien tot een lerende, toekomstbestendige organisatie. Ontdek hoe Studytube daarbij helpt.