Logo's Personio en Studytube: Studytube & Personio slaan handen ineen voor strategische samenwerking

Studytube & Personio slaan handen ineen voor strategische samenwerking

Een glashelder verhaal is het te noemen: de samenwerking tussen Studytube en Personio. De twee organisaties maken zich al jaren hard om te zorgen dat HR- en L&D professionals de ruimte krijgen om impact te maken waar het telt: de medewerkers. Een strategisch partnership tussen de twee partijen kon daarom haast niet uitblijven.

Twee tools, één gezamenlijke oplossing

De samenwerking tussen Personio en Studytube heeft als doel om een complete oplossing te bieden die medewerkers helpt in elke fase van hun employee journey. Personio is een compleet HR-systeem dat diensten aanbiedt zoals payrolling en recruitment, terwijl Studytube een centraal en toegankelijk leerplatform biedt om leren en ontwikkelen te organiseren.

In de praktijk betekent deze samenwerking dat de tools van beide organisaties geïntegreerd worden, zodat gebruikers die inloggen op het Personio-platform ook direct toegang hebben tot de leeromgeving van Studytube en vice versa. Gegevens worden automatisch meegenomen, wat handmatig werk vermindert en meer gebruiksgemak biedt. Daarnaast zullen beide organisaties kennis delen met de markt en samenwerken op het gebied van implementatie en customer success, zodat klanten het maximale uit de beide producten kunnen halen.

Farzad Henareh, CCO bij Studytube zegt hier het volgende over: “Wij willen samen een complete oplossing bieden waar de medewerker profijt van heeft. Samen met Personio willen wij elke fase van de employee journey kunnen faciliteren. Hier plukken niet alleen HR- & L&D-Managers, maar zeker ook de medewerkers, de vruchten van.”

De neuzen dezelfde kant op

Personio en Studytube passen zo goed bij elkaar omdat ze beiden gericht zijn op het midden- en kleinbedrijf en een vergelijkbare organisatiestructuur hebben. Voor klanten betekent deze samenwerking dat ze tijd besparen door handmatige processen te automatiseren en het leerproces voor medewerkers intuïtiever te maken, wat de kans op succes vergroot. De sleutelwoorden hierbij zijn efficiëntie en beleving, omdat organisaties tijd en middelen besparen om zo productiever te kunnen zijn.

De samenwerking tussen Personio en Studytube is een goed voorbeeld van hoe organisaties samen kunnen werken om de employee journey te verbeteren en een totaaloplossing te bieden die bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Door medewerkers te helpen zich gewaardeerd te voelen en te ontwikkelen, wat leidt tot een hogere tevredenheid en productiviteit.

Koen Stam, Head of Benelux bij Personio voegt toe: “Los van het feit dat wij Studytube zien als marktleider op het gebied van leren en ontwikkelen schuilt er ook de menselijke kant achter de tool. Studytube en Personio zijn twee organisaties die hun neuzen dezelfde kant op hebben staan. Dit gaat verder dan het automatiseren van tijdrovende taken, wij willen onze gebruikers echt ondersteunen en verder helpen. Dat maakt deze samenwerking zo sterk.”

Het potentieel van elke medewerker, ten volste benut

In de toekomst zal de samenwerking tussen Studytube en Personio veel voordelen zal bieden aan hun klanten. Ze hebben plannen om events, webinars en HR-diners te organiseren om kennis te delen en klanten uit heel Europa te inspireren met hun oplossingen. Het eerste HR-diner zal op 16 februari plaatsvinden en zal draaien om het zo goed mogelijk inrichten van de onboarding.

Henareh voegt toe: “Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke medewerker het maximale uit zichzelf kan halen en het volle potentieel benut. Met deze samenwerking willen we dit een extra duw in de rug geven en ervoor zorgen dat medewerkers in staat zijn om zo efficiënt en succesvol mogelijk, continu met hun ontwikkeling bezig kunnen zijn.”

Daarnaast wil de samenwerking zich uitbreiden naar meerdere landen in Europa om nog meer klanten te kunnen helpen met hun HR-uitdagingen. Men hoopt dat deze samenwerking zal leiden tot nog meer innovaties en verbeteringen, zodat de klanten nóg beter geholpen worden.

studytube x personio - edit

Koen Stam, Head of Benelux bij Personio, en Far`zad Henareh, CCO bij Studytube, vieren de samenwerking. 

L&D Monitor 2024: Leren in eigen tijd of tijd van de baas?

50% van werkgevers verwacht dat je leert in eigen tijd, maar medewerkers zien dat anders. Ontdek in de L&D Monitor 2024 de kloof tussen verwachtingen en de realiteit en hoe AI leren persoonlijker en effectiever maakt. Bereid je voor op de toekomst van leren.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.