Banner alex van groningen-3

Alex van Groningen sluit partnerovereenkomst met Studytube

Studytube verwelkomt Alex van Groningen als nieuwe partner. De organisaties sloten onlangs een samenwerkingsovereenkomst waardoor de opleidingen, cursussen en trainingen van Alex van Groningen nu ook beschikbaar zijn voor organisaties die Studytube als leerplatform gebruiken.

Alex van Groningen is een toonaangevende partner voor finance professionals en executive managers. Het opleidingsinstituut biedt inspirerende mogelijkheden om hen verder te helpen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Het leeraanbod onderscheidt zich in hun praktische, minder academische aanpak. Er wordt gekeken naar de actuele wensen uit het bedrijfsleven en de directe toepasbaarheid. De trainingen en opleidingen zijn zo kort en bondig mogelijk, waardoor de professional in een kort tijdsbestek helemaal op de hoogte is.

“Wij willen de finance professional optimaal van dienst zijn met de meest actuele kennis”, aldus Ivo den Hoorn, Business Line Manager Learning & Development. “Dankzij de samenwerking met Studytube vergroten we ons bereik enorm. Bovendien is het totale aanbod voor financiële opleidingen op dit moment divers en gefragmenteerd. Studytube maakt dit aanbod overzichtelijk, waardoor professionals beter worden geholpen in hun zoektocht naar gerichte opleidingen. We kijken daarom uit naar een vruchtbare samenwerking en hebben vertrouwen in Studytube als partner.”

Via Studytube hebben medewerkers via een centrale leeromgeving toegang tot meer dan 50.000 verschillende leerinterventies; variërend van online trainingen en korte video’s tot klassikale trainingen bij één van de opleiders. Het leerplatform van Studytube wordt door meer dan 200 organisaties in Nederland gebruikt.

“Een relevant leeraanbod is belangrijk voor het succes van een leercultuur”, aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. “Voor professionals op het gebied van finance is het daarom bijzonder goed nieuws dat Alex van Groningen zich als specialistisch partner bij ons heeft aangesloten. Samen bieden we een beter leeraanbod voor medewerkers van organisaties die ons leerplatform gebruiken. Zo wordt het volledige potentieel van deze professionals beter benut.”

Op dit moment zijn al ruim duizend opleiders in Nederland aangesloten bij Studytube, waaronder NIMA, ICM, IMK Opleidingen en VCA Nederland.

Heb je de Learning & Development Monitor 2023 All-star-editie al gelezen?

De belangrijkste L&D-trends gebundeld in één rapport. Ontdek de grootste leerdrempels, waar we willen leren en belangrijke verschillen tussen sectoren. Nu met extra onderzoeksdata én een voorwoord van Prof. Dr. Nick van Dam.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.