Meer dan 7.500 mensen leren gratis via Studytube

Het coronavirus houdt ons nog steeds in zijn greep, maar de Learn Together Academy, het gratis online leerplatform van Studytube, biedt de ideale oplossing om die uitzonderlijke situatie zo waardevol mogelijk in te vullen. De behoefte leeft duidelijk: sinds de lancering op 18 maart registreerden al meer dan 7.500 kenniszoekers zich – en dat aantal loopt voortdurend op.

Veranderende leerbehoeften

Al die ijverige deelnemers studeerden samen al 446.000 minuten, en bogen zich over online cursussen als “5 tips om mentaal fit te blijven” en “Thuiswerken, hoe houd je het effectief, leuk en gezond?” – een duidelijke weerspiegeling van thuiswerkend Nederland en haar nieuwe noden.

Infographic Learn Together 7.500

Studytube Learning & Development Monitor 2023

Bij ruim de helft van alle organisaties is leren en ontwikkelen inmiddels vaste prik in beoordelingsgesprekken. HR communiceert in 2022 aanzienlijk beter met medewerkers dan het jaar daarvoor. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.