Deloitte_Fast_50_2

Studytube behaalt 17e plek in Deloitte Fast 50 en scoort een hattrick

Vorige week was het weer zover: tijdens een galadiner in Amsterdam werd de officiële ranking van de Technology Fast 50 van Deloitte bekendgemaakt, de ranglijst met de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Studytube staat op plek zeventien en met het behalen van deze plek staan we voor de derde jaar op rij in de top twintig.

We zijn ongelofelijk trots op ons team dat deze prestatie heeft neergezet. Elke dag werken we met zo’n 80 ambitieuze collega’s hard aan het meest complete Learning Experience Platform. Daarnaast zijn we erg dankbaar voor de prettige samenwerking met onze klanten, partners en opleiders. Samen met hen hebben we ons platform de laatste jaren steeds beter gemaakt en deze groei gerealiseerd. Dit is dan ook een prachtige erkenning van onze samenwerking.

Ons doel is om leren binnen organisaties optimaal te faciliteren en alle belemmeringen rondom groei en ontwikkeling weg te nemen om zo het volledige potentieel van de medewerker te realiseren. Hiervoor biedt Studytube een compleet leerplatform om opleidingen – van microlearnings tot klassikale trainingen – te vinden, boeken, managen én volgen. Het platform is intuïtief en nodigt medewerkers uit om op ontdekking te gaan, om samen te werken en elkaar te inspireren. Kortom, alles voor de ontwikkeling onder één dak.

Dat dit een succesformule is, zie je nu terug in de cijfers. Het komt namelijk niet vaak voor dat bedrijven een ‘hattrick’ scoren door drie jaar op rij in de top twintig te belanden. De positie op de lijst wordt bepaald aan de hand van het groeipercentage van de afgelopen vier jaar. Bij Studytube ligt dat percentage op op 755%, wat betekent we in vier jaar bijna verzevenvoudigd zijn.

Kijkend naar de afgelopen tien edities zijn er slechts zes bedrijven die drie keer in de top twintig van de Deloitte Fast 50 zijn gekomen: VoIPGRID, Meetingselect, Green Peak Technologies, Belsimpel en Emesa. Studytube en Sendcloud mogen zich nu ook aan dit rijtje toevoegen. 

fast50top20Onze ambitie is om uiteindelijk op internationaal niveau dé aanbieder te worden van het meest complete learning experience platform. In Nederland zijn we die ambitie inmiddels al heel aardig aan het waarmaken. In een wereld die zo snel verandert is het voor álle bedrijven, in binnen- en buitenland, een must om een sterke leercultuur te ontwikkelen. Wij helpen steeds meer bedrijven daarbij.

Graag sluiten we af met de felicitaties voor de overige winnaars! Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prestaties en fantastische groeipercentages.

Benieuwd naar de complete ranking? Klik dan hier

 

Heb je de Learning & Development Monitor 2023 All-star-editie al gelezen?

De belangrijkste L&D-trends gebundeld in één rapport. Ontdek de grootste leerdrempels, waar we willen leren en belangrijke verschillen tussen sectoren. Nu met extra onderzoeksdata én een voorwoord van Prof. Dr. Nick van Dam.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.