studytube-springest-iso

Studytube en Springest behalen samen ISO 27001-certificaat

Bij Studytube geloven we dat niemand ooit zou moeten stoppen met zichzelf verbeteren. Door te blijven leren en ontwikkelen, streven de gebruikers van ons leerplatform ernaar om zich optimaal te ontwikkelen, duurzaam inzetbaar te zijn, en hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. En dit geldt ook voor onze eigen medewerkers. Kwaliteit en continue verbetering staan bij ons centraal. Zeker als het gaat om gaat om het beveiligen en beschermen van gegevens. Daarom zijn we trots dat wij nu samen met Springest ons ISO 27001-certificaat hebben behaald.

De ontwikkeling van medewerkers is niet het enige waarvoor je op Studytube kunt rekenen. Ook de beveiliging van informatie staat aan de basis van onze dienstverlening. Chris de Rooij, Group Legal Counsel bij Studytube: “Het vertrouwen van onze gebruikers; de medewerkers van onze klanten en onze klanten zelf, is voor ons van het allergrootste belang. Daarom werkt Studytube voortdurend aan de verbetering van onze informatiebeveiliging.”

Een geformaliseerd Information Security Management System

Informatiebeveiliging is essentieel voor alle processen bij Studytube. Met de overname van Springest en de explosieve groei van ons klantenbestand, groeide ook de behoefte aan een meer gecentraliseerd Information Security Management System (ISMS).

“Dit is een grote stap vooruit voor Studytube en garandeert onze focus op het aanbieden van een betrouwbaar en veilig alles-in-één-leerplatform.”

Een gezamenlijk ISO 27001-certificaat

Na een lang en intensief traject van ongeveer acht maanden, waarin vele interne processen en documenten zijn doorgelicht en diverse audits zijn uitgevoerd, deelt ons Legal Team met trots dat Studytube en Springest nu gezamenlijk zijn gecertificeerd in de internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging: ISO 27001.

Beide bedrijven hadden al een individuele certificering, maar voor de toekomst was het niet haalbaar om twee aparte processen en documentatiesets bij te houden. Daarom hebben we gekozen voor een gezamenlijke certificering. De Rooij: “Dit is een grote stap vooruit voor Studytube en garandeert onze focus op het aanbieden van een betrouwbaar en veilig alles-in-één-leerplatform.”

Benieuwd naar de details rondom onze informatiebeveiliging? In onze security whitepaper, Why information security matters at Studytube, lees je alle ins & outs.

Studytube Learning & Development Monitor 2023

Uit het tweede hoofdstuk van onze jaarlijkse Learning & Development Monitor, blijkt dat bij veel organisaties het leerbudget grotendeels niet wordt uitgegeven, terwijl het beschikbare budget wel omhoog gaat. Meer weten?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.