Studytube-oprichters-Gerhard-Riphagen-en-Homam-Karimi

Studytube 20e in Deloitte Technology Fast 50

Studytube hoort bij de 20 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Dat werd gisteravond bekend tijdens de feestelijke Fast 50 Awards Ceremony van 2018 in Amsterdam. Wij zijn heel trots op het behalen van deze plek!

 

Snelst groeiende leerplatform voor het tweede jaar op rij

Studytube is het enige digitale leerplatform dat is doorgedrongen tot deze 19e editie van de Fast 50. In 2017 behaalde Studytube de 10e plek in deze lijst als enige speler op het gebied van L&D.

Op basis hiervan concluderen we dat Studytube de snelst groeiende digitale Learning & Development oplossing is. De complete alles-in-één-leeroplossing is uniek in de markt. Steeds meer organisaties zetten Studytube’s gebruiksvriendelijke leerplatform in om de ontwikkeling en performance van medewerkers te ondersteunen.

Game changers

In de Technology Fast 50 zet Deloitte elk jaar de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van ons land op een rij. Met deze ranking signaleert en presenteert Deloitte in een vroeg stadium de echte game-changers in de markt.

Studytube-oprichters-Gerhard-Riphagen-en-Homam-KarimiEen plek in de Technology Fast 50 is een prachtige erkenning voor ons harde werk en de snelle groei die we de laatste jaren hebben gerealiseerd” zegt Homam Karimi, medeoprichter en CEO van Studytube. “We zijn heel trots dat Studytube dit jaar weer zo hoog eindigt.”

635% omzetgroei in 4 jaar tijd

De 50 deelnemende bedrijven zijn genomineerd op basis van het groeipercentage van de omzet over de afgelopen 4 jaar (2014 tot 2017). Studytube realiseerde in die periode een omzetgroei van 635%.

Behalve het groeipercentage, zijn er meer criteria waaraan genomineerden moeten voldoen. Zo moeten deelnemers zelf een technologie verwant product of dienst ontwikkelen, vóór 31-12-2013 bij de KvK ingeschreven zijn en moet het hoofdkantoor in Nederland staan.

EMEA Fast 500

Alle deelnemers aan de Technology Fast 50 nemen ook deel aan de EMEA Fast 500. De definitieve ranking van dit programma wordt in het najaar van 2018 gepresenteerd. Maar nu eerst vieren we het behalen van deze 20e plek!

Studytube-plek-20-in-Technology-Fast-50-ranking-2018

Studytube feliciteert alle deelnemers met hun plek in deze lijst van 50 snelst groeiende bedrijven! Bekijk de volledige Fast 50 ranking hier.

Heb je de Learning & Development Monitor 2023 All-star-editie al gelezen?

De belangrijkste L&D-trends gebundeld in één rapport. Ontdek de grootste leerdrempels, waar we willen leren en belangrijke verschillen tussen sectoren. Nu met extra onderzoeksdata én een voorwoord van Prof. Dr. Nick van Dam.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.