Consis en Studytube gaan een samenwerking aan!

Consis is dé opleider van Wft-modules in de financiële wereld. Met het aanbieden van de opleidingen en lesmaterialen op Studytube ambieert de Wft-opleider een nog breder publiek te bereiken.

Opleidingen en examens

In het aanbod van Consis vind je zowel lesmateriaal, oefenexamens als volledig verzorgde opleidingen. "Wij leveren ons materiaal aan partijen in de financiële dienstverlening zoals intermediairs, banken en verzekeraars," aldus Janet Schakelaar van Consis Academie. "Ook leveren wij aan docenten en studenten in het MBO- en HBO-onderwijs. Ons lesmateriaal onderscheidt zich door helder taalgebruik en kwalitatief goed en actueel online lesmateriaal."

Naast lesmateriaal zijn ook de Wft- en PE-examens te boeken. Met geaccrediteerde examens op diverse locaties in Nederland helpt Consis lerend Nederland zijn examen te halen.

Een online leeromgeving

De dienstverlening van Consis is persoonlijk, snel en efficiënt. Het onderscheidt zich door het gebruik van een online leeromgeving. Schakelaar: "Middels de online leeromgeving kunnen we onze cursisten voorzien van Wft-, PE- en PA-modules. Actueel en met een allesomvattend lesboek, inclusief toetstermen opgesteld door het Ministerie van Financiën."

"We zijn blij met Consis academie als nieuwe partner," aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. "Met de beschikbaarheid van 30+ examenlocaties zijn de WFT- en PE-examens een mooie toevoeging aan ons leeraanbod."

L&D Monitor 2024: Leren in eigen tijd of tijd van de baas?

50% van werkgevers verwacht dat je leert in eigen tijd, maar medewerkers zien dat anders. Ontdek in de L&D Monitor 2024 de kloof tussen verwachtingen en de realiteit en hoe AI leren persoonlijker en effectiever maakt. Bereid je voor op de toekomst van leren.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.