Het powerpakket: een nieuwe online leervorm bij Studytube

Efficiënt leren werken in een digitale wereld, mentaal en fysiek fit blijven, of nog creatiever worden in je werk? Met de juiste powerskills kom je er wel! Powerskills zorgen er namelijk voor dat je jezelf effectief klaarstoomt voor de toekomst. Omdat wij weten hoe belangrijk dit is voor de medewerkers van onze klanten, hebben wij nu het “powerpakket” toegevoegd aan het online trainingsaanbod van de Studytube Academy.

Wat zijn powerpakketten?

Powerpakketten zijn speciaal ontworpen collecties die bestaan uit een combinatie van praktische (online) trainingen, inspirerende video's, waardevolle documenten en informatieve artikelen. Allemaal gericht op het ontwikkelen van een bepaalde powerskill.

powerpakket Studytube
Voorbeeld Studytube powerpakket

Hierboven zie je een voorbeeld van zo’n powerpakket met de titel “Netwerken en professionele relaties opbouwen”. Andere voorbeelden zijn “Krachtige communicatievaardigheden voor effectief leiderschap”, “Bouwen aan een diverse en inclusieve werkomgeving”, en “Wendbaar blijven in een snel veranderende wereld”.

Wat zijn powerskills?

De arbeidswereld verandert in versneld tempo. Remote werken, nieuwe technologieën en continu veranderende functieomschrijvingen maken dat je steeds weer iets anders moet kunnen om succesvol te zijn in je werk. En dat betreft niet alleen nieuwe hard skills.

De vaardigheden die je nu vooral hard nodig hebt, zijn powerskills. Voorheen werden deze nog vaak ‘zachte vaardigheden’ genoemd, of ‘soft skills’. Maar door de urgentie van deze vaardigheden, dekt deze term de lading niet meer. Bovendien zijn er ook skills die je vroeger misschien als hard skill bestempelde die je nu beter powerskill kunt noemen. Digitale vaardigheden bijvoorbeeld! Die zijn nu immers voor iedereen van groot belang.

Onze ervaren Learning Consultants en Studytube-experts hebben onze nieuwe powerpakketten met zorg samengesteld. Binnenkort maken wij tientallen van deze pakketten beschikbaar voor de academies van onze klanten. Vervolgens zullen we maandelijks een nieuw powerpakket toevoegen aan ons aanbod.

Hoe je een powerpakket toevoegt aan jouw eigen Studytube Academy

Wil jij ervoor zorgen dat de powerpakketten automatisch worden toegevoegd aan jouw academy? Zorg dan voor de juiste instellingen. Ga hiervoor naar het Learning Management System (LMS) van jouw Studytube Academy, navigeer onder instellingen naar bibliotheek & content en abonneer je op onze collecties.

Wil je elk powerpakket eerst grondig bekijken voordat je deze beschikbaar maakt voor jouw medewerkers? Dan kun je ze ook onzichtbaar importeren naar je academy. Neem vooral contact op met jouw Customer Success Manager als je hier hulp bij nodig hebt.

Wil jij ook toekomstbestendige medewerkers, maar heb je nog geen eigen leerplatform van Studytube? Neem dan contact op voor een vrijblijvende online demo. Dan laten we je in vogelvlucht de mogelijkheden zien.

L&D Monitor 2024: Leren in eigen tijd of tijd van de baas?

50% van werkgevers verwacht dat je leert in eigen tijd, maar medewerkers zien dat anders. Ontdek in de L&D Monitor 2024 de kloof tussen verwachtingen en de realiteit en hoe AI leren persoonlijker en effectiever maakt. Bereid je voor op de toekomst van leren.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.