Voorzijde nieuw kantoorpand Studytube aan de Danzigerkade Amsterdam

Studytube faciliteert expansie met verhuizing naar de Houthavens in Amsterdam

Meer ruimte voor exponentiële groei van all-in-one leerplatform

Studytube heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Cocon Vastgoed B.V. voor ca. 4.000 m² kantoorruimte in de Houthavens in Amsterdam. De verhuizing maakt deel uit van de groeistrategie van deze snel uitbreidende organisatie op het gebied van learning & development.

Door de recente overname van Springest komen er in één klap 60 medewerkers bij. Het all-in-one leerplatform Studytube heeft daardoor nu meer dan 180 medewerkers, verspreid over kantoren in Amsterdam, Berlijn en Kharkiv. Het komende jaar worden hier volgens plan nog 120 hires aan toegevoegd.

Het nieuwe hoofdkantoor van Studytube is gelegen aan de Danzigerkade 17. Het gebouw heeft een industriële en ruimtelijke uitstraling met aan beide zijden van het pand een vrij uitzicht over het IJ.

Homam Karimi, CEO van Studytube: “Dit nieuwe onderkomen is een belangrijke stap binnen onze ambitie om het meest inspirerende leerplatform van Europa te worden. Onlangs hebben we een $30 miljoen Series B-investeringsronde afgerond. Dit kapitaal zullen we onder andere aanwenden om ons team in Amsterdam en daarbuiten verder uit te breiden.”

De Houthavens heeft de afgelopen jaren een volledige metamorfose ondergaan en is momenteel de multifunctionele hotspot voor de creatieve sector in Amsterdam. Het nieuwe pand biedt naast de ideale werkplek en de mogelijkheid tot meer studioruimte ook een inspirerende locatie voor medewerkers die het nieuwe, hybride werken perfect ondersteunt.

Studytube
Studytube is in 2013 opgericht in Amsterdam door CEO Homam Karimi, CPO Gerhard Riphagen, COO Sebastiaan Menheere en CTO Stepan Suvorov. Volgens Studytube is het nu belangrijker dan ooit dat organisaties klaar zijn voor de toekomst. Daarom ontwikkelt Studytube een alles-in-één leerplatform dat organisaties helpt om de ontwikkeling van hun medewerkers zo eenvoudig mogelijk te maken en dat medewerkers inspireert om het beste uit zichzelf te halen. Studytube is 'Designed with your future in mind'.

1530 Real Estate heeft Studytube commercieel geadviseerd tijdens deze huurtransactie.

L&D Monitor 2022

Maar liefst 63% van de HR-professionals geeft aan dat er (te) veel onbenut potentieel is in hun organisatie. De nodige leermiddelen zijn er vaak wel, maar bij 52% van de bedrijven is ontwikkeling geen topprioriteit. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Lees de L&D Monitor 2022

Of meld je hier aan voor onze L&D Monitor nieuwsbrief

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.