Homam Karimi, links, in gesprek met Marion, Farzad en Robert

Van de Eredivisie naar de Champions League: in gesprek met MT/Sprout

Studytube is haar kinderschoenen razendsnel aan het ontgroeien. Recentelijk nam de organisatie de opleidingsmarktplaats Springest over en maakte ze een succesvolle investeringsronde van 30 miljoen dollar bekend. Dat bedrag zal worden ingezet om het productieteam te verdubbelen en verdere Europese groei te verwezenlijken. En dat terwijl CEO en medeoprichter Homam Karimi voorheen de mogelijkheid had om Studytube zelf te verkopen.

Karimi ging in gesprek met MT/Sprout om het te hebben over de manier waarop die rol in korte tijd compleet is veranderd, en wat er in het verschiet ligt voor Studytube. De gunstige markt, de harde groei en het vertrouwen van investeerders hebben er namelijk voor gezorgd dat de droom om als local hero de Europese markt te veroveren een stuk tastbaarder is geworden. 

Klik op de onderstaande afbeelding om het hele stuk te lezen, en meer te weten te komen over onze ambitie om als eredivisionist naar de Champions League te verhuizen.

interview image mt sprout

Studytube L&D Monitor 2022

Maar liefst 63% van de HR-professionals geeft aan dat er (te) veel onbenut potentieel is in hun organisatie. De nodige leermiddelen zijn er vaak wel, maar bij 52% van de bedrijven is ontwikkeling geen topprioriteit. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.