Het logo van de Top 250 snelstgroeiende organisaties van Nederland, samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLGroeit.

Studytube in top 250 snelst groeiende organisaties van Nederland

Studytube prijkt dit jaar op de lijst van de top 250 scale-ups van Nederland. De jaarlijkse lijst, die wordt verzorgd door het Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLGroeit, bundelt de Nederlandse organisaties die het afgelopen jaar de sterkste groei hebben doorgemaakt. Studytube voegt zich op de lijst tussen namen als Adyen, bol.com en Coolblue. De bekendmaking werd live gepresenteerd in Ahoy Rotterdam.

Groei buiten de grenzen

Het afgelopen jaar is Studytube met maar liefst 100% gegroeid, en daar blijft het niet bij. Na een succesvolle investeringsronde en de overname van Springest klopt het Nederlandse leerplatform aan op de Europese markt. Door de overname van Springest, is Studytube nu ook aanwezig op de Duitse, Scandinavische, Engelse en Belgische markt. Homam Karimi, CEO en medeoprichter: “Met de overname van Springest groeit ons portfolio tot meer dan achtduizend opleiders die meer dan 250.000 online en offline leerproducten beschikbaar hebben. Bovendien zijn we ontzettend blij om alle 60 Springest-teamleden aan ons team toe te voegen, aangezien zij over meer dan tien jaar waardevolle ervaring beschikken op het gebied van learning & development.”

Het leerplatform van de toekomst

Om haar gebruikers zo goed mogelijk te bedienen, kondigde Studytube ook aan dat het leerplatform een facelift krijgt. Dit gebeurde op het Studytube Client Event 2022 in Capital C in Amsterdam. De interface, navigatie en efficiëntie van het leerplatform krijgen de komende tijd een forse update. Studytube heeft flink geïnvesteerd in de uitbreiding van het development team om dit te realiseren. Zo wil Studytube het leren en ontwikkelen via het leerplatform nóg doeltreffender en succesvoller maken. 

Nieuwe inspirerende leercontent

Op datzelfde event kondigde Studytube ook de overname van inspiratieplatform SPEAKRS aan. Met deze overname voegt Studytube ruim 100 gerenommeerde, bekende sprekers toe aan het alles-in-één-leerplatform. Gebruikers hebben hierdoor voortaan toegang tot de online masterclasses van deze sprekers en kunnen de sprekers  ook boeken voor fysieke bijeenkomsten. Karimi: “Nu onze samenleving niet meer op slot zit, zien we dat steeds meer klanten behoefte hebben aan klassikale bijeenkomsten en fysieke evenementen. We zijn enorm blij dat onze klanten nu eenvoudig toegang hebben tot deze topsprekers.”

Over Studytube

Studytube is in 2013 opgericht in Amsterdam door CEO Homam Karimi, CPO Gerhard Riphagen, COO Sebastiaan Menheere en CTO Stepan Suvorov. Volgens Studytube is het nu belangrijker dan ooit dat organisaties klaar zijn voor de toekomst. Daarom ontwikkelt Studytube een alles-in-één leerplatform dat organisaties helpt om de ontwikkeling van hun medewerkers zo eenvoudig mogelijk te maken en dat medewerkers bovenal inspireert om het beste uit zichzelf te halen: Studytube is 'Designed with your future in mind'. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en heeft op dit moment 250 mensen in dienst, verspreid over kantoren in Nederland, Duitsland en Oekraïne.

Onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts direct in je inbox.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.