people_2

Studytube op HR Live!

Hallo HR-professional! 

Op 10 oktober staan wij op HR Live in Den Haag. Ben jij er ook? Zo ja, kom bij ons langs! We geven een workshop om 13.00 uur, en je kunt nu alvast je persoonlijke demo of groepsdemo inplannen. 

Onze workshop: Hoe haal je het maximale uit je opleidingsbudget?

De overheid stelt extra budget beschikbaar voor opleidingen. Goed nieuws! De vraag is echter of dit gaat helpen om Nederlanders bij- en om te scholen. De helft van al het opleidingsbudget binnen organisaties blijft namelijk op de plank liggen.

Dit heeft twee redenen: Nederland telt maar liefst 15.000 organisaties die opleidingen aanbieden aan werknemers. Hierdoor zien werknemers door de bomen het bos niet meer. De tweede reden is dat organisaties te weinig inzicht hebben in wie wat aan opleidingsbudget besteedt. De grote vraag is dus: Hoe zorg je er als organisatie voor dat je een divers en relevant leeraanbod biedt dat ook nog eenvoudig te zoeken én boeken is?

Tijdens deze sessie berekenen we samen met jullie besparingen aan de hand van een case inclusief het verhogen van je opleidingseffectiviteit via een learning experience platform.

Spreker: Homam Karimi, CEO Studytube & L&D trendwatcher
Thema: Leren & Ontwikkelen

Meld je aan voor een 1-op-1 of groepsdemo!
Alles over de Future of Work op HR Live, het grootste event voor HR professionals. Meld je vandaag nog aan voor een 1-op-1 demo in onze stand, of boek een groepsdemo en laat je inspireren. Tot ziens op 10 oktober!

Het team van Studytube.

Learning & Development Monitor 2021

Het definitieve onderzoeksrapport over het Nederlandse leerlandschap van 2021. Zijn we klaar voor een massale omscholing?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.