Klassikale training

ICM kiest voor partnerschap met Studytube

Klassikaal leren speelt nog steeds een grote rol bij het scholen en ontwikkelen van medewerkers. Binnen de nieuwe module Digitale Opleidingsintermediair van Studytube verzorgen organisaties het hele inkoopproces rondom trainen en opleiden bij meer dan 1000 externe opleiders. Zo besparen ze waardevolle tijd, energie en kosten.

We zijn blij om aan te kondigen dat opleider ICM voor een partnerschap met Studytube heeft gekozen! Dat betekent dat organisaties die leren met Studytube nu eenvoudig klassikale opleidingen bij ICM via Studytube kunnen boeken. Met een mooie korting per boeking!


Over ICM opleidingen & trainingen

Bij ICM staat groei en ontwikkeling centraal en daarbij vervult plezier een speciale rol. De filosofie van ICM is dat wanneer je weet wat je wilt en werkt vanuit je talenten, je meer werkgeluk ervaart. En daardoor beter presteert.

Deze visie zie je terug in de opleidingen en trainingen. Deelnemers denken via prikkelende vragen na over waar ze voor staan en wat ze willen. De dagelijkse praktijk is het uitgangspunt in de bijeenkomsten en ICM biedt de hulp die nodig is om impact te ervaren op de werkvloer. Zowel medewerkers van ICM en de aangesloten docenten staan voor werknemers klaar om een effectief én leuk opleidingstraject mogelijk te maken.

Klassikale training
In 2018 is ICM voor het vijfde jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Het onafhankelijke onderzoek is gehouden onder cursisten van diverse opleidingsinstituten en benadrukt waarin ICM extra goed presteert: balans tussen theorie en praktijk, maatwerk, enthousiasme van docenten en contact met de organisatie.


Over Studytube en de Digitale Opleidingsintermediair

Studytube is het meest complete leerplatform om leren binnen organisaties te faciliteren. De online academy bestaat uit een Learning Management System, Online Trainingsbibliotheek, Digitale Opleidingsintermediair en Auteurstool.

Het boekingsproces voor klassikale trainingen is een tijdrovende taak voor organisaties. Van inventarisatie tot boeking, aanmelding en evaluatie; dit hele proces kan zo 4 uur (!) per boeking in beslag nemen.

Via de module Digitale Opleidingsintermediair verzorgen organisaties het gehele inkoopproces rondom trainen en opleiden bij meer dan 1000 externe opleiders (zoals ICM). Voordeel hiervan is dat het boekingsproces teruggebracht wordt van 4 uur naar 20 minuten! Daarnaast geldt er per geboekte training een mooie korting. Uiteraard kunnen alleen organisaties die gebruikmaken van Studytube op deze manier besparen op tijd en trainingskosten.


Bespaar ook op klassikale trainingen

Wil je meer weten hoe de Digitale Opleidingsintermediair jouw organisatie helpt besparen? Onze learning & development productspecialisten adviseren je graag. Neem contact op via 020 - 779 69 94 of info@studytube.nl.


Partner worden?

Wil je meer weten over het partnerschap? Onze partnermanagers vertellen je er graag meer over. Neem contact op via 020 - 779 69 94 of info@studytube.nl.

Heb je de Learning & Development Monitor 2023 All-star-editie al gelezen?

De belangrijkste L&D-trends gebundeld in één rapport. Ontdek de grootste leerdrempels, waar we willen leren en belangrijke verschillen tussen sectoren. Nu met extra onderzoeksdata én een voorwoord van Prof. Dr. Nick van Dam.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.