Zeven nieuwe opleiders sluiten zich aan bij Studytube

Bij het leerplatform Studytube zijn zeven nieuwe opleiders aangesloten. Het gaat om Spring Instituut, Delta Safety Training, Pure Talent, Fabius Opleidingen, Osseforth, Master it Training en Agile Scrum Group. De opleidingen van deze aanbieders zijn beschikbaar voor de medewerkers van de ruim 200 organisaties die gebruikmaken van Studytube als leerplatform.

Het meest complete leerplatform

Studytube breidt daarmee het aantal opleiders in rap tempo uit: onlangs nog sloten NIMA, Alex van Groningen en IMK zich aan bij het platform. Deze uitbreiding past bij de ambitie van Studytube om het meest complete learning experience-platform aan te bieden.

Via de centrale leeromgeving van Studytube hebben medewerkers toegang tot meer dan 50.000 verschillende leerinterventies; van online trainingen en korte video’s tot klassikale trainingen. Ook is het mogelijk om organisatie-specifieke leercontent toe te voegen aan het leerplatform.

De zeven nieuwe opleiders bieden trainingen, opleidingen en workshops aan in de meest uiteenlopende onderwerpen: van rijopleidingen tot trainingen op het gebied van IT, veiligheid en persoonlijke effectiviteit.

Inzicht en controle

Homam Karimi, CEO van Studytube: “Voor een lerende organisatie is het van groot belang dat zowel de werkgever als de werknemer inzicht heeft in de leerinterventies die relevant zijn. Nederland telt duizenden opleiders en het is een uitdaging voor organisaties om door de bomen het bos te zien."

"Met ons leerplatform bieden we een centrale plek waar Learning & Development-professionals een selectie kunnen maken van alle beschikbare opleidingen. Medewerkers hebben op deze manier de regie over hoe, wanneer en vaak ook wát ze leren. We proberen daarom zo compleet mogelijk te zijn in ons aanbod en we zijn erg blij dat deze vooraanstaande aanbieders van opleidingen zich bij Studytube hebben aangesloten.”

Heb je de Learning & Development Monitor 2023 All-star-editie al gelezen?

De belangrijkste L&D-trends gebundeld in één rapport. Ontdek de grootste leerdrempels, waar we willen leren en belangrijke verschillen tussen sectoren. Nu met extra onderzoeksdata én een voorwoord van Prof. Dr. Nick van Dam.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.