Het aanbod van Schoonderwoerd nu beschikbaar via Studytube

Wanneer je het huiselijke "Landhuis in de Stad" van Schoonderwoerd binnenstapt, kom je helemaal tot rust en is de training eigenlijk al begonnen. Het hoofdkantoor van de soft skills-opleider bevindt zich midden in de Utrechtse stad. Omgeven door groen, met hertjes aan de overkant.

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Het trainingsdoel van Schoonderwoerd is het ontwikkelen van veerkracht en bevlogenheid en daarmee het functioneren. "Wanneer je dit kunt raken, kun je grote transities bij mensen bewerkstelligen," aldus Berend Wolffenbuttel, trainer en bestuurslid bij Schoonderwoerd.

Landhuis in de Stad

Al meer dan 30 jaar levert Schoonderwoerd diensten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze helpen mensen hun soft skills ontwikkelen, zodat ze wendbaarder worden en veerkrachtiger. Berend: "voor deelnemers zijn we de Speeltuin en de Spiegel. Oefenen, uitproberen en fouten mogen maken, maar ook geconfronteerd mogen worden met eigen gedrag en vaardigheden!"

De methodiek van Schoonderwoerd

Er wordt les gegeven in kleine groepen, zodat er persoonlijke aandacht is en veiligheid om te spelen. Dat deze methodiek werkt, uit zich in het mooie compliment dat Schoonderwoerd regelmatig krijgt. Mensen die al 4 of 5 trainingen gevolgd hebben, spenderen elke keer weer hun budget.

Een branche waar Schoonderwoerd veel voor betekent zijn de gemeenten. “Het is voor hen belangrijk om werknemers stevigheid mee te geven en te leren de rug recht te houden. Het zijn zorgzame mensen die graag voor anderen klaar staan. Het gevaar loert dat er niet op tijd op de rem getrapt wordt," aldus Berend Wolffenbuttel.

Open aanbod en agressietrajecten

Ze verzorgen daarom een mooi aanbod soft skills-trainingen. Je kunt denken aan: Zichtbaarheid & Assertiviteit, Persoonlijke Effectiviteit, Communiceren & Samenwerken, Effectief Beïnvloeden, Stress- & Timemanagement, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Sprankelend Presenteren. Als in-company biedt Schoonderwoerd vaak trajecten aan rondom het omgaan met agressie.

Meer weten over de doorontwikkelde aanpak van omgaan met agressie of zie je een mooie open training waar je nieuwsgierig naar bent? Bekijk het trainingsaanbod van Schoonderwoerd op Studytube. Er worden open inschrijvingen gegeven, maar ook in-company trajecten.

Jouw training of digitale cursus ook aanbieden via het platform van Studytube? Neem dan contact op met ons partnerteam.

Studytube Learning & Development Monitor 2023

Bij ruim de helft van alle organisaties is leren en ontwikkelen inmiddels vaste prik in beoordelingsgesprekken. HR communiceert in 2022 aanzienlijk beter met medewerkers dan het jaar daarvoor. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.