Studytube behaalt ISO 27001-certificaat

Studytube behaalt ISO 27001-certificaat

Studytube heeft onlangs het ISO 27001-certificaat in ontvangst mogen nemen van certificeringsinstantie KIWA. Dat document geeft aan dat Studytube voldoet aan de hoogste standaarden als het gaat om informatiebeveiliging.

Beveiliging als hoogste prioriteit

"We zijn trots op het behalen van dit certificaat, maar het is meer dan dat, " aldus Sebastiaan Menheere, COO bij Studytube. "Informatiebeveiliging is een continu proces dat de aandacht heeft van ons hele team. Dit certificaat is voor onze klanten de bevestiging dat de informatiebeveiliging en kwaliteitsborging van de daarmee samenhangende processen op orde is binnen Studytube."

Studytube is de laatste jaren hard gegroeid. Vandaag de dag gebruiken meer dan 200 organisaties het learning experience-platform om het volledige potentieel van hun medewerkers te realiseren.

Menheere: "Wat we zien en horen van onze klanten is dat de beveiliging van informatie top-prioriteit geniet. Terecht als je het mij vraagt. Een ISO 27001-certificeringstraject ingaan was dan ook een logische stap."

Studytube als betrouwbare partner

Voor de certificering heeft Studytube een zorgvuldig proces doorlopen, waarbij er zowel interne als externe audits zijn uitgevoerd. "Het behalen van dit certificaat is een bevestiging dat we een betrouwbare partner zijn," vult Menheere aan. "Het betekent dat wij continu aandacht hebben voor het beschermen van klant -en persoonsgegevens, en daarmee de risico's rondom informatiebeveiliging zoveel mogelijk terugbrengen. Zonder op onze lauweren te rusten, stelt deze aandacht voor informatiebeveiliging ons in staat om met een gerust hart (grotere) organisaties te bedienen. Iets dat in lijn is met onze ambitie."

L&D Monitor 2024: Leren in eigen tijd of tijd van de baas?

50% van werkgevers verwacht dat je leert in eigen tijd, maar medewerkers zien dat anders. Ontdek in de L&D Monitor 2024 de kloof tussen verwachtingen en de realiteit en hoe AI leren persoonlijker en effectiever maakt. Bereid je voor op de toekomst van leren.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.