lepaya logo 1-1

Studytube sluit partnership met Lepaya!

Studytube sluit een partnership met Lepaya! Dit betekent dat de trainingsprogramma’s van Lepaya nu ook beschikbaar zijn voor organisaties die Studytube als leerplatform gebruiken.

Lepaya biedt pakketten aan op het gebied van core soft-skills, ofwel vaardigheden die medewerkers nodig hebben op een specifiek moment in hun carrière. Bijvoorbeeld wanneer je van start gaat met een nieuwe baan of voor het eerst leiding gaat geven.

Pakketten

Voor dit soort sleutelmomenten heeft Lepaya pakketten samengesteld. Pakketten die hele toepasbare vaardigheden aanbieden, waarbij elke training áltijd een combinatie is van online en klassikaal leren. De programma’s die voor klanten van Studytube beschikbaar worden gemaakt zijn Base! (voor starters), Build! (voor young professionals die sneller willen groeien) en Beyond! (voor jonge managers).

Studytube Lepaya"Wij willen trainen leuker en impactvoller maken, maar daarvoor moeten trainingen natuurlijk ook makkelijk en efficiënt geboekt kunnen worden," aldus René Janssen, Founding & Managing Director bij Lepaya. "Wij geloven dat het leerplatform Studytube daar bij uitstek geschikt voor is, en daarom werken we graag samen. Als een hard groeiende Nederlandse scale-up, hopen wij samen met Studytube versneld de toch wat traditionele soft-skills trainingsmarkt te bestormen, en alle professionals in Nederland de kans te geven zich te bekwamen in de vaardigheden die ze morgen écht helpen. Met de techniek van nu."

50.000 leerinterventies

Via Studytube hebben medewerkers via een centrale leeromgeving toegang tot meer dan 50.000 verschillende leerinterventies; variërend van online trainingen en korte video’s tot klassikale trainingen bij één van de opleiders. Het leerplatform van Studytube wordt door meer dan 200 organisaties in Nederland gebruikt.

"Het is ons doel professionals hun volledig potentieel laten realiseren," aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. "Voor professionals die meer willen focussen op core soft-skills is het daarom bijzonder goed nieuws dat Lepaya zich bij ons heeft aangesloten. Samen bieden we een beter leeraanbod voor medewerkers van organisaties die ons leerplatform gebruiken."

Op dit moment zijn al ruim duizend opleiders in Nederland aangesloten bij Studytube, waaronder NIMA, ICM, IMK Opleidingen, BHV Nederland en VCA Nederland.

Heb je de Learning & Development Monitor 2023 All-star-editie al gelezen?

De belangrijkste L&D-trends gebundeld in één rapport. Ontdek de grootste leerdrempels, waar we willen leren en belangrijke verschillen tussen sectoren. Nu met extra onderzoeksdata én een voorwoord van Prof. Dr. Nick van Dam.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.