BLOM opleidingen biedt zijn trainingen nu ook aan via Studytube! BLOM is één van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Door de samenwerking met Studytube zijn de trainingen per direct beschikbaar voor alle medewerkers.

Heftruckchauffeurs opleiden

BLOM is al meer dan 25 jaar actief in de interne transportsector. "Waar we ooit begonnen als organisatie die zich bezighield met de in- en verkoop van heftrucks, zagen we al snel dat een goede opleiding voor heftruckchauffeurs van enorm belang is," aldus Maarten Dullaert, commercieel manager bij BLOM opleidingen.

Naast het verhogen van de veiligheid van chauffeurs is het doel van BLOM opleidingen om de productiviteit te verhogen, waarbij een focus op de hedendaagse kennis en vaardigheden een must is!

Beeld_Videowall_PEC2 (002)

Om deze redenen maakt BLOM opleidingen zich sterk voor chauffeurs binnen het intern transport, met als missie de interne transportwereld te verbeteren en de positie van de heftruckchauffeur te verheffen.

"Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van verkeerde gewoontes en het daadwerkelijk overdragen van kennis," aldus Dullaert. Door zich aan te sluiten bij Studytube hoopt de opleider op een groter bereik en goed gevulde klassen voor de open inschrijvingen.

BLOM en Studytube

Homam Karimi, CEO Studytube: "Dankzij de samenwerking met BLOM opleidingen hebben we o.a. ons heftruck-, reachtruck-, hoogwerker- en veilig hijsen-aanbod enorm uitgebreid. We zijn erg blij dat we de opleidingen van deze partij kunnen toevoegen aan ons leeraanbod. Kwalitatief hoogwaardige opleidingen staan bij ons beiden hoog in het vaandel."

Studytube wordt momenteel gebruikt door ruim 200 organisaties in Nederland. Via het platform hebben medewerkers niet alleen toegang tot een centrale leeromgeving (met meer dan 50.000 leerinterventies), maar ook tot bedrijfsspecifieke leercontent.

Heb je de Learning & Development Monitor 2023 All-star-editie al gelezen?

De belangrijkste L&D-trends gebundeld in één rapport. Ontdek de grootste leerdrempels, waar we willen leren en belangrijke verschillen tussen sectoren. Nu met extra onderzoeksdata én een voorwoord van Prof. Dr. Nick van Dam.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.