Intro Personeel kiest voor Studytube om pro-actiever te leren

Intro Personeel kiest voor het leerplatform van Studytube om hun flexmedewerkers tot bloei te brengen. Johan Vermeulen, vestigingsmanager bij Intro Personeel: "We zetten ons elke dag in om talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Dat is zeer belangrijk in de huidige markt. Toch komt dit lastig van de grond. Met het leerplatform van Studytube willen we daar verandering in brengen."

Naar een proactieve leercultuur

Intro Personeel – onderdeel van Florys – zet zich al sinds 2006 in om anderen te helpen ontdekken wat hun plek is, om talenten te ontwikkelen en ambities waar te maken. Ondernemerschap en samenwerking vormen vanaf het eerste uur de basis voor Intro Personeel en Florys, waarbij Intro Personeel werd opgericht om een verbindende functie op de regionale arbeidsmarkt te spelen.

"Wij richten ons op kwaliteit en de lange termijn. Het is ons doel om werkzoekenden te begeleiden naar een vaste baan," aldus Vermeulen. "Om dit goed te doen willen we flexmedewerkers stimuleren en faciliteren om te leren en te ontwikkelen. Er moet een leercultuur komen waarin men proactief met leren omgaat en waarbij vooral de bewustwording zowel intern als extern leeft. Met Studytube willen we dat inkleden."

Een betrouwbare leerpartner

Intro Personeel heeft ook bij andere partijen aangeklopt. Uiteindelijk viel de keuze op Studytube. "We zochten heel bewust naar een betrouwbare partij," aldus Vermeulen. "Studytube straalde vertrouwen uit en had wat ons betreft de juiste technische kennis in huis. Ook was het belangrijk om een compleet platform te hebben waarbij we onze flexmedewerkers snel en efficiënt kunnen onboarden. Zo kunnen we onze klanten goed van dienst zijn en dat is natuurlijk waar wij blij van worden."

"Wij zijn ontzettend blij met Intro Personeel als nieuwe klant," zegt Homam Karimi, CEO bij Studytube. "Het is mooi om te zien dat zij met behulp van Studytube een leercultuur willen creëren. Het is vooral gaaf dat zij anderen tot bloei willen brengen - een missie die past bij Studytube! We kijken dan ook erg uit naar deze samenwerking."

L&D Monitor 2024: Leren in eigen tijd of tijd van de baas?

50% van werkgevers verwacht dat je leert in eigen tijd, maar medewerkers zien dat anders. Ontdek in de L&D Monitor 2024 de kloof tussen verwachtingen en de realiteit en hoe AI leren persoonlijker en effectiever maakt. Bereid je voor op de toekomst van leren.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.