Blauwe banner met de logo’s van Studytube en AFAS

Studytube officieel gecertificeerd als AFAS-partner

Het jaar 2022 is nog jong, maar toch mocht Studytube al een heleboel goed nieuws aankondigen. Zo namen we niet alleen Springest over; we haalden ook $30 miljoen groeikapitaal op, maakten onze verhuizing bekend, en publiceerden het eerste en tweede deelrapport van onze L&D Monitor 2022. Deze keer heeft ons Integraties-team een heuglijke boodschap: Studytube is nu ook een officieel gecertificeerde AFAS-partner!

AFAS Software wil alle administratieve procedures bij bedrijven – van het personeelsbeleid tot het financiële papierwerk, klantbeheer en nog veel meer – stroomlijnen met behulp van één centraal softwarepakket.

Diverse softwareleveranciers ontwikkelden al een standaardkoppeling met AFAS om zo een veilige en goed onderhouden integratie mogelijk te maken tussen hun eigen digitale infrastructuur en bijv. de HR-systemen van hun klanten. Nu is Studytube dus aan de beurt!

Certified AFAS Partner

AFAS heeft de Studytube-integratie officieel gecertificeerd. “We zullen nu de gegevens van AFAS-gebruikers - met hun toestemming, uiteraard - veilig kunnen synchroniseren op het leerplatform van Studytube,” vertelt Hugh van der Kolff, Product Manager bij Studytube. “Op termijn zullen we dat niet alleen kunnen doen voor informatie over eindgebruikers en hun teams, maar ook voor leerdata zoals certificaten, kwalificaties en event-deelnames.”

Ook krijgt Studytube een plekje op de AFAS Partner Page en een eigen AFAS-omgeving om de integratie te blijven verbeteren en verfijnen. Daarbij mag Studytube rekenen op de gewaardeerde hulp van AFAS’ integratie-experts, inclusief tech support en best practices.

Allerlei mogelijke integraties

Studytube biedt overigens niet alleen een integratie aan met AFAS. Welke systemen je ook gebruikt, het is erg eenvoudig om ze te koppelen met ons leerplatform. Dankzij onze jarenlange ervaring konden we al succesvolle integraties realiseren met o.a. ADP, Centric Motion, SAP, HR2day, Youforce (Visma Raet), Nmbrs en Salesforce.

We doen daarbij ook meer dan alleen gebruikersgegevens synchroniseren. Zo kan je veel tijd besparen dankzij Single Sign-On (SSO) en de automatische verwerking van leerdata en -budgetten. Ook is het mogelijk om je leeromgeving te linken aan PE-online, GPI-registratie en de BI-tools of trainingsbibliotheken van jouw voorkeur.

Overweldigd? Geen nood: Studytube biedt – indien gewenst – 10 uur aan ondersteunende API-services, inclusief waardevolle hulp en advies. Zo ga je gegarandeerd goed van start.

Wij maken jouw integratiewensen waar

Het is uiterst eenvoudig om de digitale infrastructuur van jouw organisatie te koppelen aan het leerplatform van Studytube. Van Single Sign-On (SSO) tot automatisch certificatenbeheer: het kan allemaal.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.